1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 voturi, medie: 4.58 în afară de 5)
Loading...

Zombirthday slot este o șansă de a te alătura unei fantastice petreceri aniversare dincolo de mormânt a unor zombi veseli.

Vei primi o prăjitură cu creier și o grămadă de rotiri gratuite.

Zombirthday slot este disponibil atât în mod gratuit, cât și pe bani reali. Este de umor negru, aproape parodic și destul de original, chiar și printre marea varietate de sloturi online de toate felurile. Dezvoltatorii săi l-au creat pentru a le permite jucătorilor să se bucure de o atmosferă asemănătoare cu cea de Halloween, să le gâdile nervii și să câștige niște bani în plus în același timp.

Cele 5 role tradiționale afișează imaginile tuturor personajelor acestei sărbători apocaliptice pe liniile de plată active, al căror număr, în funcție de alegerea jucătorului, poate varia de la 1 la 10. În cazul în care jucătorul este suficient de norocos, apare combinația câștigătoare, care oferă premii de diferite valori. În afară de setarea numărului de linii de plată active, jucătorul poate alege mărimea pariului pentru o linie de plată – poate varia de la 0,02 la 3.

Deasupra acestor setări, există o fereastră cu dimensiunea totală a pariului pentru ciclul de joc curent. Jocul începe cu butonul SPIN – după ce face clic pe acesta, jucătorul vede imediat rolele învârtindu-se și simbolurile și personajele jocului apărând pentru a forma combinații câștigătoare. Cele numerice și alfabetice, cusute din bucăți sângeroase și putrede, duc la cel mai mic câștig.

Alte simboluri ale Zombirthday slot sunt un craniu copt, o cutie de cadouri însângerată și o coroană de mormânt cu o mână moartă – acestea vor aduce câștiguri considerabile în cazul unor combinații bune. Iar un cățeluș mort și o prăjitură cu creier cu lumânări în combinații de premii vor da premii și mai mari. Dimensiunile exacte ale premiilor pentru diferite combinații și alte reguli de joc pot fi văzute în secțiunea de ajutor, care este activată făcând clic pe butonul PAYTABLE.

Cel mai puternic și, prin urmare, cel mai profitabil este simbolul Wild, care arată ca un zombie verde cu pălărie de petrecere – sărbătoritul zilei de naștere însuși. Simbolul wild este capabil să îmbunătățească o combinație câștigătoare, multiplicând-o de până la 9000 de ori (în cazul în care apare de 5 ori), și chiar să creeze una separată.

Scatter-ul din acest joc este și el destul de interesant. Este o frumusețe albastră de mort viu cu un pahar în mâna ei grațioasă. Acest simbol (care apare de cel puțin două ori) este capabil să crească considerabil premiul prin înmulțirea pariului inițial. Iar dacă există trei Scatter oriunde pe terenul de joc, începe jocul bonus. Este vorba de 15 rotiri gratuite cu dimensiunea ultimului pariu.

Iar în timpul acestor rotiri gratuite, frumoasa fată zombi cu cocktailul poate apărea de trei ori din nou. În acest fel, vei primi încă 15 rotiri gratuite. Ceea ce este și mai bine, acest lucru se poate întâmpla de mai multe ori, crescând considerabil probabilitatea unui câștig semnificativ la Zombirthday slot.

Bineînțeles, există și un joc de risc pentru dublare, care se activează imediat după orice rundă câștigătoare. Pentru a dubla premiul, trebuie să ghicești culoarea culorii suitei cărții, arătată de pe spatele acesteia. Acest joc de risc va continua până la ghicirea nereușită sau până când faceți clic pe butonul BACK, care va fi activat instantaneu.

În cazul în care jucătorul se plictisește de atributele de Halloween, există posibilitatea de a lua o pauză fără a întrerupe jocul în sine. Aceasta este oferită de funcția de joc automat, care se activează cu ajutorul butonului cu același nume. Rolele se pot roti în modul automat, până când faceți clic pe butonul STOP de până la 999 de ori.

Cei care au exersat modul gratuit suficient de mult pentru a înțelege toate regulile și principiile acestei sărbători din altă lume, își pot încerca norocul la un joc real. După o înscriere rapidă și ușoară și după efectuarea unei depuneri, veți putea începe să câștigați bani reali cu aparatul de păcănele Zombirthday.