1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.53 în afară de 5)
Loading...

Lucky Lady’s Charm Deluxe slot este un joc de păcănele clasic pentru femei, creat de compania Novomatic.

Acest joc de noroc este conceput pentru jucătorii experimentați, dar poate fi atractiv și pentru nou-veniți, având în vedere simplitatea regulilor și a gameplay-ului.

Procesul este foarte simplu: jucătorul trebuie să plaseze pariul său măsurat în credite și apoi să apese butonul Start, învârtind 5 role virtuale. Câștigul depinde de rezultat, iar toate rezultatele posibile sunt enumerate în secțiunea “Paytable”.

Jucătorul are la dispoziție 10 linii de plată, ceea ce înseamnă că nu contează doar liniile orizontale de simboluri, ci și diverse modele în zigzag, crescând astfel șansele de câștig ale jucătorului.

Caracteristica principală a jocului este, desigur, însăși Lady Luck. Ea este simbolul wild al jocului. Simbolul wild este cel care poate înlocui orice simbol, cu excepția celui scatter, iar atunci când ea este prezentă în combinație, premiul se dublează.

În Lucky Lady’s Charm Deluxe slot, scatter-ul este reprezentat de bila de cristal (care arată ca un glob magic violet). Atunci când trei sau mai multe simboluri scatter apar pe ecran, următoarele 15 rotiri sunt gratuite, ceea ce înseamnă că jucătorul nu trebuie să plătească pentru a-și plasa pariul.

De asemenea, premiile din timpul jocurilor gratuite sunt înmulțite cu 3, iar jucătorul poate câștiga mai multe jocuri gratuite. Atât pariul, cât și valoarea liniilor depind de cea a rotirii inițiale care a declanșat evenimentul Free Games.

Tabelul de plăți este cu adevărat impresionant. Având în vedere că pariul minim este egal cu 10 credite pentru 10 linii de plată, combinația cu cel mai mic rang, care este de doi 9 la rând, îți aduce 2 credite. Nu sună prea atrăgător, dar combinațiile pe care le-ai obține de obicei sunt mult, mult mai bune. Apropo, simbolurile prezente în joc merg pe rând astfel: 9, (10, (10, J, Q), (K, A), potcoava, bănuțul și trifoiul cu patru foi, buburuza cu picior de iepure și Lady Luck. Simbolurile din paranteze au aceeași valoare.

Ceea ce face ca jocul să fie special este sistemul de joc de noroc de la sfârșitul fiecărei rotiri câștigătoare. Dacă câștigi ceva, îți poți încerca norocul și îți poți dubla câștigul într-un minigame simplu de ghicit culoarea cărții. Roșu sau negru?

Dacă ghicești corect, câștigi de două ori mai multe credite decât cele pe care le ai deja. Șansa, bineînțeles, este întotdeauna egală cu 50%. Deci, dacă ai o sumă frumoasă de credite și te simți norocos astăzi, poți câștiga și mai mult.

Dar să ne întoarcem la tabelul de plăți. Marele premiu aici, sau jackpotul, este de 900 de ori mai mare decât pariul. De exemplu, dacă plasați un pariu minim de 10 și reușiți cumva să obțineți 5 Ladies la rând, veți câștiga 9000 de credite. Iar dacă vă decideți să jucați pe bani mulți, plasați un pariu de 1000 de credite și, dintr-o dată, atingeți jackpotul, veți primi o sumă impresionantă de 900 000 de credite, care credem că ar fi suficientă pentru a vă încheia cariera de jucător. Alte combinații câștigătoare îți acordă o multiplicare cu 25, 50, 75, 250 și alte numere, mai mici.

În concluzie, jocul este perfect pentru aceia dintre voi cărora le place să câștige puțin, dar des. Din punct de vedere statistic, fiecare a patra rotire aici este o combinație câștigătoare, așa că dacă încercați să jucați în  Lucky Lady’s Charm Deluxe slot și câștigurile vor fi destul de frecvente.