1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 voturi, medie: 4.57 în afară de 5)
Loading...

Queen Of Hearts slot este cel mai romantic și mai profitabil joc de noroc pentru femei.

Poate că prezența pe piață a celui mai neobișnuit slot romantic Queen of Hearts – a devenit un răspuns deplin la dorințele femeilor, de departe cea mai mare parte a societății de jocuri de noroc. Poate că jumătatea frumoasă a omenirii s-a săturat pur și simplu să vadă în joc fețe de pirați sau fețe neplăcute de creaturi din diferite părți ale cosmosului, explozii peste tot sau fotografii puternice și înfricoșătoare în sloturi de joc care sunt concepute pentru a provoca interesul bărbaților.

Queen of Hearts slot este inventat și decorat special pentru a distra o doamnă frumoasă și pasională cu un joc de noroc, prezentat ca o poveste de dragoste din Evul Mediu sau Antichitate. Producătorul aparatului de păcănele online Queen of Hearts a prevăzut un spațiu de joc accesibil și foarte romantic, cu o desfășurare inteligibilă a jocului.

Dezvoltatorul a creat un design creativ unic, care ar trebui să atragă un jucător de sex feminin. Caracteristicile și principiile jocului de slot Queen of Hearts sunt tradiționale, dar au unele avantaje de joc – destul de obișnuite 5 tamburi și trei simboluri-imagini fac posibilă, în procesul introductiv sau atunci când se joacă pe bani, alegerea numărului de linii active – 1, 3, 5 , 7, 9, schimbarea conținutului (costului) împrumutului (monedă), jocul pe mașină și decizia asupra unui joc de risc.

În setul de imagini prezentat – elementele tobelor de joc – există simboluri numerice și alfabetice, precum și imagini interesante care indică, în combinația de joc, un fel de poveste de dragoste-romantică și având costuri diferite, cu combinații corespunzătoare de premii (câștiguri) și multiplicitatea câștigului efectiv.

Un simbol bonus constant de scatter – un chip frumos de femeie (Portretul reginei) – va da posibilitatea de a produce rotiri gratuite ale tobei. Numărul de rotații ale tamburului în joc este determinat de numărul de scatter căzut, iar el însuși poate face combinații.

De asemenea, însuși Portretul Reginei poate face combinații. Inima de culoare roșu închis (roșu-sânge) este, de asemenea, un bonus wild, simbolul – face posibilă consolidarea combinațiilor câștigătoare, înlocuind alte imagini-călătorii (cu excepția simbolurilor Reginei), ceea ce duce la creșterea multiplicității câștigului final al pariurilor pe care jucătorul le-a făcut.

Procesul de joc online Queen of Hearts slot poate fi manual (fiecare joc nou este un buton Start) și automat (butonul este Automatic start) – jocul se desfășoară de la sine, marcând mișcările câștigătoare și pierzătoare, orientat pe ultimul pariu al jucătorului, o a doua apăsare a acestui buton va anula modul automat.

În Queen of Hearts slot (proces de joc gratuit și real) veți găsi, de asemenea, următoarele momente interesante pe care le puteți folosi în timpul jocului:

  1. Simbolul Cupidon (Cupidon) înlocuiește alte simboluri sau imagini cu un semn care desemnează o inimă roșie ca sângele – un simbol wild care îți permite să faci combinații cu premii;
  2. Jocul de risc (butonul roșu – consimțământ, butonul negru – renunțare) – acesta este cazul în care alegerea culorii poate dubla imediat câștigul existent sau îl poate anula complet – este oferit după fiecare combinație de premii drop-down, iar în modul automat acest caz nu este disponibil;

Toate informațiile despre aceste situații din joc sunt disponibile în informațiile de suport online ale cazinoului. Jocul Queen of Hearts este echipat cu un suport informațional suficient (info sau PayTable), care vă permite să nu pierdeți firul jocului în procesul de joc.

O doamnă care dorește să se distreze se poate orienta pe o abordare demonstrativă simplă a prezentărilor video ale principalelor sau celor mai interesante și revelatoare momente ale  Queen of Hearts slot. De asemenea, ea va putea folosi o prezentare accesibilă a informațiilor de bază despre joc în procesul de cunoaștere a slotului online.

Este ușor să te implici într-un joc romantic și frumos. După ce a învățat cum să joace în Queen of Hearts slot, fiind ea însăși antrenată în prealabil, o jucătoare își poate arăta entuziasmul alegând ratele maxime, sau acceptând jocul de risc propus, cu ghicitul culorii celor două cărți reprezentate de aparat.