1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.52 în afară de 5)
Loading...

King Kong slot este un joc fascinant creat pe baza unui film de renume mondial.

Imaginea despre o gorilă uriașă a fost filmată pentru prima dată în 1933 și a fost imediat îndrăgită de fanii ficțiunii. În 2005, Peter Jackson a creat un remake al filmului “King Kong”, adăugând efecte speciale memorabile. King Kong slot dedicat celei mai recente versiuni cinematografice a filmului legendar și transmite întreaga atmosferă a poveștii despre o gorilă amabilă.

Iubitorii de jocuri de noroc au apreciat cu adevărat King Kong slot. Compania Playtech a făcut multe pentru ca în timpul jocului utilizatorul să fie scufundat în atmosfera istoriei cunoscute și a reușit să facă profit. King Kong va distruge totul în calea sa și va oferi cu generozitate jucătorului câștiguri mari.

Dacă jucați gratuit, regulile vor rămâne aceleași, cu singura diferență că utilizatorul nu va putea retrage bani. Intricate la prima vedere, regulile au fost create pentru ca jucătorul să se distreze. Jocul are un număr standard de role – 5, liniile de plată sunt 20. Pentru a selecta numărul de linii, faceți clic pe butonul Linii.

Pentru a selecta pariul pe linie, jucătorul va avea nevoie de butonul Bet per Line. Personajele de imagine vor aprecia mai mult un gambler – atunci când ați aterizat o combinație câștigătoare, vor aduce mai mult profit. Dezvoltatorii au venit cu un sistem astfel încât personajele să poată arăta unele momente din film.

O astfel de abordare adaugă și mai multă varietate la gameplay și permite jucătorului să se relaxeze și să se implice în joc. Utilizatorul va putea vedea câștigul după căderea combinațiilor profitabile la liniile active în fereastra de sub câmpul de joc.

În King Kong slot nu există un joc de risc și nici rotiri gratuite. Gorila este simbolul Wild care înlocuiește un simbol pentru a avea o combinație câștigătoare. Excepția de la această regulă este simbolul Scatter. Simbolul Wild în sine poate fi profitabil. Cu o apariție reușită în câmpul principal de joc de 3 ori sau mai mult, gorila va oferi jucătorului 3 rotiri gratuite, pariul va rămâne același.

Scatter nu este un personaj mai puțin interesant. În King Kong slot Scatter este o inscripție KONG. Acesta poate crește pariul, dacă cade cu succes de 3 sau mai multe ori. KONG poate oferi un joc bonus format din două runde. Designul jocului este realizat în conformitate cu filmul, astfel încât dezvoltatorii au dat toate culorile complotului, mutând runda bonus în oraș sau pe insulă.

Pe insula din junglă, jucătorul trebuie să caute animale sălbatice. Două tipuri de dinozauri și King Kong vor aduce câștiguri bune. În oraș, avioanele atacă pentru gorilă și un jucător trebuie să o ajute să le doboare. Numărul de încercări este limitat, iar jucătorul va trebui să țintească cu precizie pentru a le neutraliza și a câștiga. Runda din oraș se numește “City Tower Bonus”; jocul bonus de pe insulă este “Skull Island Bonus”.

Pentru a afla regulile și opțiunile de combinații câștigătoare este posibil în secțiunea de informații cu numele INFO. Aici puteți afla despre plăți și momentele cheie ale jocului. Secțiunea este disponibilă pentru modul de joc plătit și gratuit. Dacă v-ați săturat să apăsați pe butoane, puteți rula rotirile automate prin butonul Autoplay, specificând în prealabil un număr de rotiri care este de 10, 20, 30, 50 sau 99.

Este posibil să descriem la nesfârșit toate momentele interesante care au loc în King Kong slot, dar este mai bine să experimentați singuri toate sentimentele. Înregistrarea nu va dura mult timp și vă veți cufunda în atmosfera de pasiune și emoție.