1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.63 în afară de 5)
Loading...

Dolphin’s Pearl Deluxe slot îți permite să faci o scufundare pe fundul mării.

Aici, oamenii curajoși colectează perle de o frumusețe incredibilă și fac cunoștință cu fermecătorii locuitori ai mării. Cea mai cuminte și uimitoare creatură marină – delfinul – îi invită pe fanii mării să meargă să-l viziteze pe regele furtunilor și al valurilor, marele Neptun.

Grafica magnifică a aparatului de păcănele Dolphin’s Pearl Deluxe îi distinge pe dezvoltatorii companiei Gaminator. Utilizatorul cazinoului virtual, pornind aparatul de păcănele Dolphin’s Pearl Deluxe, se simte în interiorul unui batiscaf de mare adâncime, iar în hublouri se află pești colorați, raze de mare, rațe cu coada încolăcită, crabi, scoici de mamă-de-perlă de o frumusețe nepământeană, care stochează în inima sa perle uriașe.

Designul unic demonstrează adevărata țară subacvatică. Butonul care pornește rolele nu începe rotația obișnuită, ci pornește bulele de aer care se ridică de pe fundul mării. Cinci rânduri de bule împart în mod condiționat cele cinci role. Trei podele subacvatice vizibile reflectă întreaga coloană de apă, străbătută de nouă orizontale active în slot.

Aici vedem pești mari, decorați cu dungi galbene strălucitoare; ei trec încet pe lângă ochii noștri. Un stol de pești mici de culoare roșu aprins se grăbește în orice loc. Întâlnirea cu un cocoș de mare luminos în compania congenerilor săi, promite un premiu solid de 250 de monede. Caii de mare fermecători se leagănă pe valuri. O echipă de cinci patine cu bucle în loc de coadă îi va aduce utilizatorului un cadou de 400 de monede.

O companie de cinci crabi sau raci îi va îmbogăți pe oaspeții din adâncurile mării cu 750 de monede. Trei perle strălucitoare orbitoare, ca un scatter în orice alt slot, pot fi împrăștiate pe ecranul hubloului. Acestea pornesc 15 rotiri gratuite, iar suma finală a rotirilor gratuite va fi triplată.

Portretul unui delfin drăguț este cel mai nebunesc simbol de pe acest slot. Acesta dublează și completează premiul în bani; aduce cele mai scumpe perle pentru înotătorul care a mers în largul mării pentru frumusețe. Bogăția lui Neptun – stăpânul mării – nu constă doar în perle și cochilii luxoase, ci și în locuitori marini fermecători. Îi puteți cunoaște mai îndeaproape, fără să vă aventurați până pe fundul mării, într-un mod gratuit, fără înregistrare.

Pentru a învăța toate pârghiile de navigare în versiunea de testare a mașinii de Dolphin’s Pearl Deluxe slot este foarte convenabil.

Sub pictograma cu inscripția “Info” se ascunde tabelul de surprize, pregătit în adâncurile mării.

Atunci când personajele se aliniază de la prima rolă, de la stânga la dreapta, atunci această rotire este reușită. Rămâne să aflăm câte dintre ele ar trebui să fie în serie. Doar cel mai lung lanț de imagini identice este plătit. Mai multe plăți pe linie sunt adunate.

Creditele virtuale din aparatul de Dolphin’s Pearl Deluxe slot permit înotătorului să câștige o experiență neprețuită înainte de a se îndrepta spre fundul apei pentru perle prețioase. Atunci când toate contorsiunile fundului, nuanțele și secretele, adânciturile și recifele periculoase sunt deja cunoscute, mergeți cu îndrăzneală în înot deschis în versiunea reală a jocului.

În ciuda faptului că toți locuitorii mării sunt pur virtuali, ei păstrează bijuteriile destul de reale. Devine absolut clar după înregistrare și efectuarea unui depozit. Porniți butonul de pornire și mergeți la o călătorie în adâncurile mării pentru a vă întâlni bogăția cu aparatul Dolphin’s Pearl Deluxe slot.