1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.56 în afară de 5)
Loading...

Book of Ra Deluxe slot este o versiune îmbunătățită a călătoriei în căutarea misticei cărți a zeului Ra.

Mergând într-o călătorie periculoasă în timp, pe malurile Nilului adânc, fii pregătit să te întâlnești cu secrete și pericole. Drept răsplată pentru îndrăzneală, misterioasa Carte vă va deschide calea către comorile neștiute ale faraonilor.

În comparație cu versiunea simplă a jocului despre Cartea lui Ra, grafica de pe ecran joacă mai viu, undeva, chiar cu culori luminoase. Automatul actualizat a dobândit mai multe caractere actualizate, dar cele cinci role au rămas cinci, liniile de joc a devenit 10. Pariul pe linie variază acum de la 1 la 500 de credite. Pariul total a crescut la 5000 de credite.

Regulile de construire a lanțurilor câștigătoare sunt detaliate în tabelul de plată. Studiați-o în prealabil pentru a ști exact ce surprize v-a pregătit Book of Ra Deluxe slot.

Tabelul de plată, ascuns sub pictograma HELP. Acesta arată cea mai mare solvabilitate a aventurierului din pălărie. El este capabil să înmulțească pariul de 5000 de ori, dacă pe ecran apare de cinci ori. Deși, chiar și două portrete ale căutătorului de comori vor multiplica pariul de 10 ori.

Runda bonus

Cartea mistică are capacitatea de a înlocui cu propria persoană orice imagine din aparatul de slot Book of Ra Deluxe și, după ce a apărut în câmpul vizual de mai mult de trei ori, lansează gratuit 10 rotații. Înainte de a confirma activarea rotirii gratuite, trebuie să alegeți un personaj care va distribui pe trei role, va câștiga pe toate liniile, aducând astfel un profit mare.

Runda de risc

În plus față de un astfel de joc bonus neobișnuit, runda de risc este implementată în mașina de jocuri de noroc. În ea, orice participant poate dubla ultimul premiu de mai multe ori la rând. Runda de risc nu este o parte obligatorie a jocului.

Tren gratuit

În timp ce nu cunoașteți traseul de excavare și locația misterioasei cărți a lui Dumnezeu Ra, mergeți la antrenament. Eroii adevărați se antrenează întotdeauna cu mult înainte de a efectua o campanie pentru artefact.

Butoane de control

Cântecele plus și minus oferă posibilitatea de a seta numărul de linii care joacă în acest moment, precum și un pariu pe o linie.

Butonul Start pornește rotația. Dacă vă plictisiți să faceți clic pe START, activați derularea automată. Premiile în sine vor fi adăugate la casieria jucătorului.

La sfârșitul testului de antrenament, de obicei trec la modul real. Pentru a face acest lucru, alegeți un cazinou, completați formularul de înregistrare și jucați la Book of Ra Deluxe slot.