1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 voturi, medie: 4.58 în afară de 5)
Loading...

JuiceNFruits slot este un mix de fructe plin de entuziasmul unui joc de noroc de top, cu bonusuri mari, jackpoturi și joc de risc.

Acest joc de păcănele conține un gameplay grozav, cu fructe gustoase, muzică plăcută, un design colorat de neuitat și un câștig mare. Toate aceste ingrediente, în special câștigurile mari și frecvente, formează un cocktail perfect pentru orice iubitor de aventură. Dezvoltatorii au creat un proces de joc luminos și captivant. Grafica computerizată de nivel înalt face ca succesul jocului să fie și mai evident.

JuiceNfruits slot trimite fiecare culegător într-o grădină frumoasă, plină de fructe diverse și gustoase. Dacă combinațiile câștigătoare apar pe rolele de joc, veți putea obține o sumă semnificativă, inclusiv jackpot-ul.

Setul de bază conține cinci role având până la 10 linii câștigătoare. Este posibil să alegeți cantitatea acestora cu ajutorul butonului “LINE” – 1, 3, 5 sau 10. Pentru fiecare linie, trebuie să specificați un anumit număr de credite, de la 1 la 500.

Pariul maxim posibil este de 500 de credite. Aveți posibilitatea de a regla mărimea creditelor cu ajutorul tastei “COINS”. Dezvoltatorii au avut grijă de jucătorii profesioniști și au adăugat o opțiune cool “PARIUL MAX”. Încă un buton indispensabil este “START AUTOMAT”, care permite jucătorului să se relaxeze și doar să se uite cum banii sunt transferați în contul lor din când în când.

Acest joc nu este doar o petrecere utilă a timpului liber, ci și o modalitate rapidă de a deveni o persoană destul de bogată.

Primul lucru pe care ar trebui să îl faceți este să alegeți între cele două moduri de joc posibile, care sunt gratuit și pe bani reali. Modul gratuit este pentru distracție și familiarizarea inițială cu jocul de noroc, în timp ce cel de-al doilea implică efectuarea de pariuri reale. Puteți controla suma de bani dintr-un credit: pot exista 0,5, 1, 1,5 sau 2 bancnote participante.

Rundele bonus ale JuiceNfruits slot

Jocul de risc este o funcție bine dovedită, care le oferă jucătorilor posibilitatea unică de a mări suma câștigată. Poate părea neobișnuit pentru cei care sunt obișnuiți cu standardul de a face câștigul de două ori mai mare, pentru că poate înmulți banii cu 4!

Pentru a obține o astfel de șansă trebuie doar să obțineți orice combinație câștigătoare. Dacă vă decideți să riscați, vă vor apărea 4 cărți întoarse cu spatele. Sarcina este de a ghici culoarea sau suita acestora. În cazul în care ghiciți corect ambele, premiul va fi enorm. Banii tăi vor fi înmulțiți cu 4, nu-i așa că arată ca un jackpot? Conform statisticilor, procentul de câștiguri variază între 96 și 98%. Aceste cifre par foarte convingătoare și înseamnă că puteți câștiga o sumă serioasă în relativ puține rotiri.

Semnificația simbolurilor și a combinațiilor din JuiceNfruits slot

Trei sau mai multe pictograme identice, care încep de pe prima rolă, formează setul câștigător. Fiecare câștig aduce o sumă diferită de credite. Imaginile de cireșe, lămâie, portocale sau prune oferă 20, 50 și 200 de multiplicatori. Strugurii albastru-închis și pepenele verde vă vor încânta cu 50, 200 și 500 de pariuri inițiale pentru fiecare credit.

Cel mai dorit simbol, ca în multe alte sloturi, este șapte – reprezintă și aduce noroc. Factorii săi impresionează prin mărimea lor: minimul este egal cu 1000, iar maximul este de 5000!

Asta înseamnă că, dacă ați făcut un pariu de 200 de credite cu raportul 1:1, puteți câștiga 1 000 000. Astfel de jackpoturi sunt rare chiar și în loteriile de stat.

Merită să remarcăm că aceste numere sunt numărate în credite, astfel încât suma reală a câștigului poate fi de două ori mai mare (dacă raportul este de 2:1).