1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.63 în afară de 5)
Loading...

Eastern Delight slot atracția fermecătoare a acestui joc de păcănele constă în două lucruri grozave: o muzică orientală unică și o animație excelentă.

Toate aparatele acestui producător reprezintă perfecțiunea în mediul simulatoarelor de sloturi de top. De data aceasta, dezvoltatorii au reușit să creeze ceva cu adevărat incredibil și original. La urma urmei, designerii originali Playson au făcut o muncă excelentă pentru a produce acest produs grozav aceste sloturi frumoase. Această lucrare este la un nivel înalt și are o grafică excelentă. Nu treceți cu vederea acest avantaj în minte! Faceți prima rotire în spatele acestui slot machine și timpul trece neobservat.

Elemente ale aparatului de Eastern Delight slot

De îndată ce jucătorul intră într-un câmp special pentru joc, el întâlnește un bătrân oriental colorat – sultanul, care nu este doar o altă imagine statică. Personajul este foarte viu. El este îngrijorat de toate victoriile și înfrângerile jucătorului și nu numai de asta! Iată doar un exemplu amuzant cu acest sultan magic. Încearcă să nu pornești toba de ceva timp și sultanul vesel decide că este timpul să se culce. Dar atunci când apăsați butonul de pornire, bătrânul imediat, cu viteza calului arab, va merge într-o nouă aventură.

În Eastern Delight slot, există multe elemente specifice care acționează ca animații. Acestea fac jocul mai interesant și îl poartă pe jucător într-o joacă încântătoare. În loc de butoanele tradiționale ale simulatoarelor, care sunt foarte conservatoare pentru un număr mare de sloturi, aici interfața este reprezentată de pernele orientale pe care se relaxează puternicul sultan. Dacă aveți dificultăți în înțelegerea procesului, puteți cere ajutor apăsând un buton special.

Dezvoltatorii au creat un tambur interesant sub formă de dale. Tigla închide fereastra cu un peisaj bine executat și o fântână. În procesul de joc, atunci când peisajul se schimbă, sultanul curios încearcă întotdeauna să afle ce fel de evenimente se întâmplă în afara ferestrei sale.

Ce trebuie să știți în timpul jocului în aparatul de Eastern Delight slot.

Terenul de joc este echipat cu numeroase linii (21). Numărul de linii nu este deloc reglementat. Puteți modifica doar rata. Există o mulțime de simboluri speciale. Ar trebui să acordați o atenție deosebită acestor simboluri. În primul rând, este un semn de întrebare care poate înlocui unele alte elemente. Un alt punct la care trebuie să acordați atenție este frumusețea estică. Prindeți deodată câteva frumuseți! Acest lucru va începe o serie de rotiri gratuite. În plus, există o lampă de gin omniprezentă care poate distruge orice linie. Un semn distructiv poate apărea numai pe tamburul de sub numărul 5 și, de asemenea, numai cu o serie de rotiri gratuite.

Nu există un joc de risc în acest slot. Cu toate acestea, nu este necesar aici, deoarece slotul funcționează folosind o tehnologie specială. În cazul unei rotiri de succes, o combinație bună dispare, dar în schimb apar altele noi. Cu ajutorul acestui apel unic, fără îndoială, puteți crește câștigul câștigat și nu trebuie să cheltuiți bani pe rotație.

Cum se joacă în aparatul de Eastern Delight slot

În acest slot, ca și în multe alte aparate, există un simbol wild care poate înlocui alte simboluri în direcția unei combinații câștigătoare pe o singură linie. Excepție fac liniile Scatter și Crash. Cantitatea de numere poate fi orice, iar această cantitate variază de la 4 la 20. Se bazează pe faptul că combinațiile sunt reușite sau nu. Dacă alegeți rotația liberă, atunci pariurile rămân la același nivel, la fel ca și la învârtirea în cazul în care Scatter-urile au căzut.

Strategia de joc în aparatul de Eastern Delight slot.

Pentru început, experții vă sfătuiesc să jucați pe versiunea demo în Eastern Delight slot. Nu vă faceți griji, nu puteți obține mai puțină plăcere și nu veți cheltui nici un cent. Nu trebuie să treceți prin procesul de înregistrare și să faceți pariuri reale, dar este important să studiați tabelul de plăți, chiar și atunci când faceți pariuri virtuale.

Dacă îți place jocul de păcănele Eastern Delight, atunci scufundă-te în atmosfera orientală cu tot capul! Înregistrează-te și vei putea câștiga sume mari de bani și vei avea parte de plăcere maximă în acest proces, datorită sistemului bine format de acordare a câștigurilor din slot.