1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.58 în afară de 5)
Loading...

Fruit Cocktail slot este un joc cu fructe proaspete și suculente care îți ridică starea de spirit și îți oferă câștiguri fantastice și relaxante.

Căpșunile încântătoare plutesc într-un cocktail rece și comandă procesul de joc. O briză de mare, un cerc gonflabil, o felie de gheață într-un cocktail de fructe reprezintă atmosfera acestui slot.

Cinci bobine cu fructe delicioase încep să se rotească după apăsarea butonului “Start”. Pariurile pe linie (maxim 9) sunt acceptate prin apăsarea butonului corespunzător “Bet”. De asemenea, pariorii pot folosi avantajul posibilității de joc automat.

Veți fi mulțumiți de liniile de lămâie, pere, caise, mere și cireșe. Fiecare fruct aduce câștiguri de o anumită mărime. Dar deosebit de generos este un pahar cu un cocktail. Trei sau patru pahare vă vor adăuga la câștigurile de la 100 la 2000 de pariuri inițiale, iar cinci cocktailuri pe linie le vor înmulți de 5000 de ori.

Pentru a învăța toate subtilitățile complotului, puteți juca gratuit. 1000 de credite sunt oferite unui începător și unui participant experimentat în joc pentru formare. În versiunea gratuită, toate butoanele funcționează la fel ca în jocul real. Creditele virtuale, la cererea jucătorului, pot fi plasate pe 1, 3, 5, 7 și 9 linii. Suma pariului pentru fiecare dintre liniile active poate fi de la 1 la 225 de credite și este determinată cu ajutorul tastei “Bet”. Este ușor de calculat că suma totală a pariului va fi de la 1 la 225 de credite.

Combinațiile în Fruit Cocktail slot sunt numărate pe ambele părți. Rotirea rolelor este pornită prin apăsarea butonului “Start”. Toate informațiile detaliate despre conținutul combinațiilor câștigătoare și ratele de plată ale acestora pot fi oferite făcând clic pe butonul special cu inscripția “Ajutor”.

Imaginea unui cocktail de fructe joacă rolul unui simbol wild, capabil să înlocuiască toate celelalte pictograme pentru a crește probabilitatea de a forma o secvență de succes. Pentru alte simboluri puteți obține, de asemenea, un venit bun, dar în sume mai mici. De exemplu, imaginea unei lămâi în cantitate de 3, 4 și 5 bucăți va aduce un coeficient de 5, 10 și 50, iar pentru un măr, jucătorul va primi 10, 30 și 100 de credite.

Pentru a activa jocul bonus, este necesar ca pe ecran să apară cel puțin două poze cu imaginea unei căpșuni. Această boabă este un personaj principal al aparatului de păcănele Fruit Cocktail.

Runda de risc

După fiecare combinație colectată cu succes, jucătorul are posibilitatea de a crește valoarea câștigului într-o rundă specială de risc. Pentru a o activa după generarea unei combinații câștigătoare, trebuie să apăsați tasta “Double”. După aceea, se va deschide o fereastră nouă, iar dealerul va depune 5 cărți și va deschide una dintre ele.

Jucătorul trebuie să aleagă dintre cele patru rămase închise una care, în sensul că va fi mai veche decât cea deschisă. După fiecare alegere corectă, suma câștigătoare va crește de 2 ori. În orice moment, jucătorul își poate retrage câștigurile și poate părăsi runda de risc.

Runda bonus

Jocul bonus în Fruit Cocktail slot este activat după apariția a cel puțin trei căpșuni pe ecran.

Pe ecran vor apărea 3 role. Dacă un anumit simbol apare pe 3 role, atunci jucătorul primește un premiu. Astfel, cireșul are un coeficient de 2, caisul – 5, lămâia – 10, mărul – 20, perele – 50, pepenele – 70, iar logo-ul jocului – 100.

Atunci când cadrul se oprește pe simbolul “Exit”, jocul bonus se oprește, dar un anumit număr de căpșuni poate aduce încă câteva dintre aceste jocuri gratuite.

Fruit Cocktail slot este o poveste uimitoare despre fructele delicioase și prețioase.