1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 voturi, medie: 4.74 în afară de 5)
Loading...

Jack Hammer 2 slot îți oferă posibilitatea de a deveni un adevărat detectiv, care investighează o crimă incredibil de confuză și, în același timp, poți obține bonusuri substanțiale în bani.

Marele erou, al cărui scop este de a proteja orașul, s-a întors! Va reuși eroul să pună din nou capăt tuturor tulburărilor și distrugerilor? Această situație va deveni clară odată ce veți lua parte la acest joc distractiv. Dacă doriți să reușiți, va trebui să vă pregătiți pentru o luptă dură pentru a obține victoriile atât de necesare. Jucătorilor li se oferă posibilitatea de a juca 99 de linii de plată, precum și alte aspecte avantajoase care trebuie luate în considerare.

Jack Hammer 2 slot reprezintă cele mai recente realizări din colecția de jocuri de păcănele noi ale companiei Net Ent. Aparatul este renumit pentru grafica sa versatilă și pentru diferitele avantaje care îl fac special: calitatea sunetului, popularitatea în rândul jucătorilor din România, jocul fluid și temele interesante.

Jocul de păcănele online Jack Hammer 2 este un slot de top, care se distinge prin servicii de înaltă calitate și diverși parametri.

Jocul începe cu o secvență de videoclipuri, ceea ce este perfect pentru un slot machine de școală veche din România. Aceste povești spuse prin intermediul clipurilor video străbat frumos jocul, surprinzând în același timp cu numeroase efecte speciale și o muzică de fundal excelentă. Jocul oferă numeroase caracteristici bonus pentru jucătorii săi și face ca întregul proces să fie interesant și unic. Puteți folosi beneficiile clasice și cele noi ale numeroaselor bonusuri: rotiri gratuite, simboluri wild. Câștigarea acestui slot nu este o sarcină ușoară, dar nu este imposibilă. Alegeți o strategie potrivită și veți obține un rezultat excelent. Un număr mare de credite și linii de plată nu va face decât să vă încălzească apetitul.

Regulile Jack Hammer 2 slot

Acest joc de slot are 5 role cu 3 simboluri pe fiecare dintre ele, numărul de este de 99 și nu există posibilitatea ca jucătorii să schimbe numărul lor în mod arbitrar. Datorită numărului mare de astfel de linii, jucătorii pot obține o reducere. O altă caracteristică a slotului este sistemul de rotiri repetate, care nu trebuie confundat cu rotirile gratuite.

Dacă o combinație de potrivire cade pe linia de joc, aceasta trebuie fixată pe sloturile de joc, iar apoi poți relua învârtirea. Dacă, prin rezultatele sale, combinația se îmbunătățește sau dacă apare o nouă combinație, jucătorul primește o nouă rotire cu posibilitatea de a fixa combinațiile actuale. Datorită acestei abordări, se pot umple cu ușurință toate rolele cu simbolurile necesare, iar regulile unor astfel de rotiri vor fi extinse pentru rotirile gratuite.

Învârtiri gratuite pentru aparatele de joc Jack Hammer 2

Generozitatea aparatului de păcănele online Jack Hammer 2 din România este susținută de posibilitatea de a obține rotiri gratuite. Dacă obțineți 3 sau mai multe simboluri, atunci se activează rotirile gratuite. Acestea sunt oferite pentru a îmbunătăți situația jucătorului cu combinația. Pe toată durata modului de rotiri gratuite, toate plățile vor fi înmulțite de 2 ori, pe lângă posibilitatea de a primi mai multe rotiri gratuite. În timpul acestor rotiri se pot manifesta și simboluri wild.

Pictogramele de joc ale Jack Hammer 2 slot

Simbolurile wild din acest slot machine pot fi înlocuite de alte simboluri, cu excepția rotirilor gratuite. Simbol special care oferă posibilitatea de a primi mai multe rotiri gratuite. În cazul primirii a 5 astfel de simboluri, sunt lansate rotirile gratuite. Cea mai generoasă pictogramă este un bărbat în costum verde. Atunci când există 5 sau mai multe astfel de simboluri pe linia de joc, valoarea pariului crește semnificativ. Un multiplicator mic este reprezentat destul de modest, dar merită să ne amintim că, uneori, câștigurile pot apărea pe mai multe sau pe toate liniile deodată. Vă puteți familiariza cu toate subtilitățile jocului în modul demonstrativ, unde puteți juca gratuit și, în același timp, puteți stăpâni numeroasele caracteristici ale Jack Hammer 2 slot.