1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 voturi, medie: 4.55 în afară de 5)
Loading...

Pirate slot vorbește despre filibusteri însetați de sânge, aventuri periculoase pe mare, comori ascunse și doamne frumoase.

Prin apăsarea butonului de pornire, deveniți un participant activ la atacul virtual. Împreună cu legendarul pirat mergeți la bord și deveniți proprietarul unor bogății de nedescris.

Pericolele te așteaptă la fiecare pas, dar curajul și pasiunea ta vor duce cu siguranță la victorie.

Pirate slot conține cinci tamburi și nouă linii, pictogramele cu obiectele preferate ale piraților se rotesc:

  • cuțite;
  • pumnale;
  • pistoale;
  • cufere pline de aur;
  • butoaie de rom;
  • telescoape;
  • cârlige de fier.

Iată portretul unui lup de mare, Căpitanul Hook. Cu cât căpitanul unei goelete de pirați apare mai des pe ecran, cu atât mai multe monede de aur ajung în buzunarul jucătorului.

Trebuie să colectați toate părțile hărții geografice vechi și să înotați până la o insulă misterioasă, după care găsiți cufărul cu comori. Nu toate cuferele sunt pline de comori până sus, dar o bombă mare și tunul ajută la obținerea comorilor de aur.

Sugestii și gameplay în aparatul de joc Pirate slot

Începeți jocul cu o alegere de la 1 la 9 linii câștigătoare. Mărimea pariului este setată prin apăsarea butonului BET. Pariul maxim se obține făcând clic pe BET MAX. Acest pariu este apreciat de jucătorii respectabili cărora le place să primească cele mai mari premii.

Pentru a-și alege tactica de joc, noii veniți la cazinou sunt sfătuiți să se antreneze în modul demo.

Cinci cărți antice sau 5 portrete de pirați îi vor oferi jucătorului cele mai mari recompense: 2000 și 5000 de credite. Toate informațiile despre combinațiile de premii sunt adunate sub butonul Paytable.

Joc cu risc

După învârtirea câștigului, jucătorul are posibilitatea de a-l dubla. Pentru a face acest lucru, trebuie să jucați zaruri cu bătrânul pirat. Pentru a începe jocul, trebuie să alegeți un joc cu risc apăsând butonul BET. Citește sfaturile din linia de rulare pentru a câștiga la lupul de mare. Va trebui să ghicești dacă va cădea un număr par sau un număr impar. În caz de victorie, câștigurile tale se dublează.

Runda bonus

Runda bonus este activată după ce trei cufere se aliniază pe aceeași linie. Jucătorul trebuie să deschidă unul dintre cele cinci cufere. În fiecare dintre ele se află comori, dar în unul – oase umane. Scheletul uman va încheia runda bonus. Dacă nu se întâlnește cu tine, vei merge la un super joc, unde vei aștepta 5 butoaie. Doar un singur butoi este gol, celelalte conțin diamantele ascunse.

Joc automat

Dacă faceți clic pe Auto Start, lansați un mod automat continuu. În acest moment, vă puteți relaxa, admirând aventurile pe mare ale bătrânului pirat.

Pirate slot fiind un joc virtual foarte dinamic, vă va ajuta să vă umpleți cala cu bogății și vă va prezenta marea de aventuri fascinante pline de jocuri de noroc.