1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.53 în afară de 5)
Loading...

Sizzling Hot Deluxe slot este un joc magnific, cu un gust arzător de cireșe stacojii, citrice și viță de vie.

Folosiți butoanele “+” și “-” pentru a selecta mărimea pariului, numărul de linii înainte de a porni rolele.

Jucătorii experimentați spun: “Valoarea câștigurilor este direct proporțională cu pariul pe linie”. Alții spun: “Chiar și ratele minime pot duce la un câștig bun”. Toate variantele posibile de combinații câștigătoare în aparatul de joc Sizzling Hot Deluxe sunt indicate într-o formă specială. Îl puteți deschide făcând clic pe celula “Wins”.

În colțul din dreapta jos al panoului de control se află un dreptunghi verde, pe care se află inscripția “Start”. El începe rotația a 5 tamburi, pe care există desene de fructe frumoase și suculente.

Deasupra celulei de start se află pictograma “Auto Play”. În versiunea automată, premiile se adaugă la casieria jucătorului cu o periodicitate de invidiat, datorită rotației continue a tuturor tobelor. Calculatorul efectuează aceste acțiuni în mod independent. Vizitatorii cazinoului online în acest moment vă puteți permite să vă relaxați.

Cinci linii de joc împrăștie boabe și fructe în grupuri de premii. Puteți întâlni șeptari roșii, și stele de aur. Stelele de aur joacă rolul unui scatter.

Runda de risc ajută la dublarea plății de mai multe ori. În această rundă, merită să ghiciți culoarea cărții emise.

Nu contează, ce ingrediente se află în amestecul arzător: orice fructe și fructe de pădure vor deveni un conductor la premiu, mare sau mic, multiplicând rata de 5 sau 200 de ori.

Fie ca fructele și boabele fierbinți din aparatul de joc Sizzling Hot Deluxe să fie complet intangibile, ele pot aduce un venit real jucătorului. Pepenii, prunele, strugurii, lămâile atrag sucul lor fierbinte și promit recompense uimitoare pentru jucători.

Sizzling Hot Deluxe slot despre amestecul de fructe arzătoare creat de dezvoltatorii companiei “Novomatic”. În acest emulator, designul la modă, luminos, se îmbină armonios cu designul tradițional inerent articolelor de epocă.

Grupul de premii este aliniat, începând de la toba din extrema stângă, pe un singur rând. Aceleași fructe ar trebui să fie plasate într-un rând, astfel încât să nu existe nimic altceva între ele. Stelele de aur înmulțesc pariul și completează combinațiile. Întâlnirea stelelor cu șeptarii înmulțește pariul de zeci și sute de ori.

În versiunea gratuită a liniei, puneți de la 1 la 100 de bănuți. Puteți dobândi experiența de joc și puteți dezvolta tactici prin studierea strategiei de ajustare corectă.

După ce ați învățat tacticile de joc pe aparatul  Sizzling Hot Deluxe slot, alegeți un cazinou-online, completați formularul de înregistrare.

Faceți un depozit și apăsați butonul “Start”. Câștigurile suculente și grafica excelentă oferă o mulțime de emoții pozitive în aparatul de slot Sizzling Hot Deluxe.