1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.60 în afară de 5)
Loading...

Crazy Monkey slot este un joc de păcănele clasic, care ar trebui să fie familiar pentru mulți pariori experimentați.

Urmează maimuța și vei avea șansa de a pune mâna pe un jackpot fantastic din junglă. Jocul de păcănele înfățișează aventura cimpanzeului obraznic. Personajul principal colectează banane și se cațără pe copacii uriași, în timp ce jucătorii primesc porții de adrenalină și emoții pozitive.

Pentru jucătorii amatori, se recomandă insistent să înceapă cu modul online gratuit. Astfel, vă puteți obține rapid experiența de joc și evitați pierderile financiare inutile. În plus, puteți practica modul gratuit fără înregistrare.

Crazy Monkey slot are un design convențional – 5 role cu 9 linii de plată. Sunt disponibile și runde bonus cu o miză maximă de 225 de credite (cea minimă este de 25 de credite).

Înainte de a începe călătoria în junglă, folosiți butoanele “Line” și “Bet”. Primul definește numărul de linii de plată active (puteți selecta între 1,3,5,7 sau 9 linii de plată), în timp ce altul stabilește valoarea pariului. Apoi faceți clic pe “Start” pentru a începe. Simbolurile identice de pe liniile de plată aduc premii. Dacă aveți întrebări, dați click pe butonul “Ajutor” pentru a afla mai multe despre combinațiile câștigătoare la aparatul de păcănele Crazy Monkey și regulile de joc.

Masca misterioasă (sau craniul de aur) este un simbol wild. Acesta creează combinații câștigătoare noi sau îmbunătățește combinațiile câștigătoare actuale. Cu cât primești mai multe Măști, cu atât câștigi mai mult. O Mască îți poate aduce de la 100 la 2000 de monede.

5 Logouri de joc (“Crazy Monkey”) vă vor înmulți premiul cu 5000.

Alte simboluri câștigătoare sunt:

  • Lei – aduceți 500 de credite;
    Ananas – aduc 200 de credite;
    Șerpi – aduc 50 de credite;
    Bananele – aduc 20 de credite;
    Fluturi – aduc 10 credite.

Odată ce ai 3 sau mai multe simboluri Maimuță oriunde pe câmpul de joc, pregătește-te pentru o rundă bonus. Aceasta include două etape.

Prima etapă. Veți vedea cinci frânghii atârnând în junglă. Selectați una pentru a o trage și încercați-vă norocul cu premiile căzute. Bananele oferă bonusuri, în timp ce obiecte atât de ciudate pentru pădurea tropicală precum cărămizi și nicovale lovesc capul maimuței și întrerup Runda Bonus.

Cu toate acestea, dacă setați suma semnificativă a pariului, atunci maimuța poate purta cască. Aceasta oferă o protecție împotriva obiectelor periculoase și permite continuarea aventurilor de joc.

A doua etapă urmează jocul cu frânghia. Dacă ați reușit să colectați toate bananele, atunci Bonus Round continuă. De data aceasta veți vedea două cutii ștampilate cu semnul întrebării. Alegeți una dintre ele și aflați rezultatul: “Pierdere” înseamnă eșec, în timp ce “Câștig” îți înmulțește câștigul actual cu 25.

După ce ați exersat și ați învățat caracteristicile jocului, începeți jocul de noroc real. Crazy Monkey slot oferă câștiguri mari și milioane de jucători din întreaga lume confirmă acest lucru.

Asemănător cu o mulțime de sloturi, aparatul de păcănele Crazy Monkey are o rundă de risc. Regulile sale sunt tradiționale. Trebuie să alegeți una dintre cele patru cărți ascunse. Valoarea nominală a cărții tale trebuie să fie mai mare decât cea a dealerului. Dacă este așa, câștigul tău va fi dublat. Dacă este egal, premiul tău va rămâne neschimbat. Nu vă faceți griji, este posibil să refuzați runda de risc înainte de a intra în ea.

Crazy Monkey slot este unul dintre cele mai populare jocuri de cazino online pentru toate dispozitivele, care a fost dezvoltat de Igrosoft.