1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 voturi, medie: 4.62 în afară de 5)
Loading...

Lucky Reels slot va oferi o experiență de joc fantastică pentru toți admiratorii hazardului.

Sloturile clasice din trecut obișnuiau să aibă trei role, cinci linii de plată și un set modest de simboluri, dar acum popularitatea acestor aparate este în continuă scădere.

Dezvoltatorii au fost inspirați de aceste sloturi vechi din secolul trecut. Aceștia au adăugat, de asemenea, unele caracteristici populare, precum runda de risc și simbolul wild. Cu toate acestea, nucleul jocurilor de noroc a rămas același. Este un slot simplu, cu trei role, rapoarte de câștig modeste și câștiguri frecvente.

Rețineți că lista simbolurilor de joc nu este foarte lungă: șeptari, variații ale cuvântului “Bar” și sectoare goale.

Faceți clic pe butonul “Lines” pentru a defini numărul de linii de plată active. Pentru a ajusta valoarea pariului pe linie, apăsați butonul “Bet One”. Dacă doriți să setați suma maximă a pariului, atunci faceți clic pe “Bet Max”. Butonul “Gamble” începe runda de risc. O vei putea juca după fiecare combinație câștigătoare și îți vei putea dubla sau chiar cvadrupla câștigul.

Pentru a afla mai multe despre combinațiile și ratele câștigătoare, folosiți butonul “Ajutor”. Dacă doriți să vă odihniți în timp ce continuați procesul de joc, atunci comutați jocul în modul automat cu ajutorul butonului “Auto”. Cu toate acestea, nu veți putea juca runda bonus în modul automat.

Simbolurile și ratele de câștig în Lucky Reels slot

După cum am menționat mai devreme, slotul nu se poate lăuda cu varietatea de simboluri: Wild, șeptari standard, sectorul gol și mai multe variante ale legendarului cuvânt “Bar”.

Simbolul monedelor cu inscripția “Double Jackpot” este un Wild. Acesta poate înlocui orice alt simbol din joc, îmbunătățind astfel combinația câștigătoare actuală sau creând una nouă. În funcție de linia de plată, simbolurile Wild aduc premii diferite. Trei simboluri Wild pe prima linie înmulțesc pariul cu 1000, pe a doua – cu 2000 și pe a treia – cu 5000. Doar simbolurile Wild pe tot câmpul de joc îi vor oferi norocosului parior un multiplicator fantastic de 15000!

Cel mai profitabil simbol al jocului de slot este un cuvânt “Bar”. Trei astfel de simboluri dau raportul de câștig de 100.

Două “Baruri” înmulțesc pariul inițial cu 50, în timp ce un singur simbol – cu 25. De asemenea, trei simboluri “Bar” oarecare pe o singură linie de plată aduc un raport de câștig de 4.

Șeptarii legendari au fost simboluri tradiționale pentru aproape toate sloturile din trecut. Aici, ele nu sunt atât de minunate. Raportul câștigător de 10 îl așteaptă pe pariorul cu trei șeptari în linie.

De asemenea, spațiile goale pot forma combinații câștigătoare. Desigur, acestea nu sunt capabile să vă îmbogățească în mod semnificativ bankroll-ul, dar combinațiile de blank-uri par a fi frecvente. Trei astfel de simboluri doar îți returnează pariul, dar jucând Runda de risc, ai o șansă reală de a pune mâna pe o grămadă de bani.

Tabela de plăți a slotului nu vă va șoca cu câștiguri mari. Cu toate acestea, Lucky Reels slot atrage cu combinații frecvente.

Runda de risc

După fiecare câștig, jucătorul are o șansă în Runda de Risc și primește câștigul tău crescut de 2 sau chiar de 4 ori. La fel ca în multe alte sloturi, ar trebui să încerci să ghicești culoarea și culoarea cărții superioare din pachet. Culoarea ghicită dublează premiul, în timp ce costumul îl cvadruplează. Pentru a vă ușura sarcina, sistemul vă va arăta cele 5 cărți anterioare.

Concluzie

Lucky Reels slot este ideal pentru fanii sloturilor tradiționale fără caracteristici grafice și sonore moderne. Un design simplu, un sunet plăcut, simboluri celebre de jocuri de noroc și o rundă de risc standard – iată formula de succes a acestui slot.