1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 voturi, medie: 4.51 în afară de 5)
Loading...

Royal Treasures slot este creat pentru acei jucători care vor lua sabia regelui Arthur și pot obține nenumărate comori. Sabia îl va aștepta doar pe cel mai puternic jucător.

Dacă doriți să dețineți comorile care aparțin tezaurului regal, atunci începem jocul pe bani! Tobele sunt o combinație a tuturor atributelor regale necesare săbii, puteri, inele. Toate acestea împreună vor face o combinație de plăți. Fiecare simbol din joc este echipat cu un multiplicator, care depinde de numărul de imagini. După ce toba se rostogolește, sarcina principală a jucătorului este de a colecta cu îndemânare plățile picurate.

Înainte de jocul profitabil, trebuie să configurați aparatul de Royal Treasures slot. Trebuie să faceți prezentarea numărului de linii. Nu uitați de pariu, desigur, de pariu. Există două moduri principale de rotație a rolelor: automat și manual. Fiecare jucător alege cea mai bună opțiune pentru el însuși. Este posibil să jucați riscul în modul manual. Puteți lua un risc după fiecare victorie. Jucătorul trebuie doar să ghicească culoarea cărții. Aceasta va fi dublul câștigului.

Combinațiile trebuie adăugate numai din imagini, care încep cu toba din stânga. Acestea trebuie să fie identice. Întreruperea lanțurilor nu este prevăzută.

În aparatul de Royal Treasures slot există simboluri cărora nu li se aplică aceste reguli. Este un simbol wild și un semn scatter. Simbolul Wild este, de asemenea, un wildcard. Deci, poate înlocui alte imagini. El va face câștigul atunci când face o linie într-un lanț. Acesta îi va aduce jucătorului o sumă solidă de profit.

Scatter-ul este necesar pentru a primi plăți indiferent de numărul de linii selectate. Acesta poate aduce un câștig puternic în schimb.

Câștigătorul norocos este răsplătit cu un bonus frumos și uimitor sub formă de rotiri gratuite dacă simbolul scatter cade. Aceste rotiri gratuite sunt acordate pentru trei imagini.

Cine vrea să încerce titlul de rege și să-și imagineze persoana sa ca moștenitor al tronului? Compania Gaminator a decis să mulțumească jucătorii cu grandoarea regală. Încercați-vă atributele regale și umpleți trezoreria cu plăți generoase.

Gustă emoția, joacă pe bani reali la Royal Treasures slot. La urma urmei, vă puteți pregăti la început fără a cheltui resursele. Te poți simți încrezător din punct de vedere strategic. Nu uitați să câștigați experiență înainte de a prelua puterea regală. Apoi mergeți cu încredere la depozit. Este nevoie de o abordare atentă, serioasă și responsabilă.

Jocurile de noroc sunt afacerea regilor adevărați. Jucătorul este invitat să își asume o șansă după fiecare combinație de succes. Jucătorul poate lua parte la un alt joc care este capabil să dubleze câștigurile.

Norocosul câștigător trebuie să aleagă numărul de monede care este prezentat într-un credit la acest slot. Acesta poate fi de la 0,5 la 2. Fiecare jucător are dreptul de a paria pe un număr impar de linii de la 1 la 9. Puteți pune suma selectată de credite pentru fiecare linie.

Puteți utiliza butonul de pornire automată. Aici trebuie să obțineți mai multe rotații dintr-o dată fără a schimba parametrii jocului. Acest buton Start vă va ajuta și dacă nu participați la jocurile de risc. Dacă doriți să alegeți o singură rotație, atunci este potrivit un simplu buton de pornire.

Trebuie să citești complet regulile pentru informații despre costul combinațiilor în Royal Treasures slot.

Slot Royal Treasures are o grafică frumoasă reală, un sunet minunat, plăți financiare generoase. Încercați-l singur!