1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 voturi, medie: 4.81 în afară de 5)
Loading...

Sharky slot oferă oportunitatea de a găsi comorile piraților, care sunt din nou pierdute în oceanul vast. Având un gameplay uimitor, acesta este deja un veteran printre sloturile Novomatic.

Sharky slot este foarte neobișnuit în ceea ce privește designul și funcționalitatea aparatelor de jocuri de noroc online. Atrage atenția acelor jucători care iubesc marinarii disperați, a căror misiune este să câștige respectul și, în cele din urmă, să devină cel mai faimos pirat de pe cele șapte mări!

Slotul online Sharky cheamă un pirat foarte tânăr și curajos să găsească comori – cufere ascunse sau înecate cu aur.

Obținând o navă și, de asemenea, toate accesoriile de pirat – săbii, un papagal mic, un tânăr pirat Sharky dă târcoale mărilor în căutarea mai mult aur. Încearcă să câștigi niște bani virtuali pentru început, jucând la jocurile de noroc cu Sharky slot.

Jucătorul poate selecta până la 9 linii de plată pe această mașină cu 5 role. Pariul este plasat prin butonul Bet. Jocul de risc permite dublarea sumei câștigate prin ghicirea culorii cărții ascunse, dacă este neagră sau roșie.

Diferitele combinații câștigătoare duc la premii diferite, care pot fi vizualizate făcând clic pe butonul corespunzător – Paytable.

Cele mai puțin valoroase simboluri sunt cele numerice și alfabetice. Cea mai mare valoare a premiului vine cu simbolurile de săbii de pirat încrucișate și cufărul cu comori. Imaginea papagalului și a piratului Sharky vor aduce câștiguri maxime în cazul includerii lor cu succes în combinația de premii.

Sharky slot are un joc bonus interesant, dacă simbolurile navă și insulă vor apărea pe 1 și 5 role. Simbolurile vor oferi 10 rotiri gratuite axate pe ultimul pariu.

Dacă veți obține simbolul navei în timpul acestor rotiri gratuite, atunci se va adăuga următorul set de rotiri gratuite premiate. Cei mai norocoși jucători primesc o barcă cu însuși piratul Sharky, care navighează prin toate rolele, luând cuferele cu comori. Uneori, barca se ciocnește cu simbolul unui rechin. Un prădător marin o distruge rapid.

Fotografiile navei și ale insulei sunt simboluri scatter care vor multiplica câștigurile. Sharky slot are încă un simbol scatter. Busola va îmbunătăți cu succes combinația câștigătoare a premiului.

Portretul piratului Sharky este un simbol wild. Acesta este capabil să înlocuiască orice alt simbol, cu excepția simbolurilor scatter, desigur).

Butonul Auto Play este frumos pentru un joc complet relaxat. După ce te-ai distrat și ai învățat regulile Sharky slot, hai să jucăm pe bani reali.

Porniți într-o adevărată aventură de jocuri de noroc cu acest slot machine interesant! Este va fi pirat!