1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 voturi, medie: 4.47 în afară de 5)
Loading...

Dynasty of Ming slot vă va dezvălui toate secretele palatelor misterioase ale împăraților chinezi.

Dinastia Ming a condus China timp de câteva secole și a devenit faimoasă pentru măreția și puterea sa. În Imperiul Ming exista o flotă proprie, iar armata număra milioane de soldați.

Estetica Orientului și o piatră de hotar în istorie atrage prin luxul și frumusețea sa. Dezvoltatorii au ales foarte bine tema slotului Dinastia Ming, deoarece curajul și curajul locuitorilor din China Antică încă atrag atenția multor oameni. Apariția slotului va înconjura jucătorul de o atmosferă unică de emoții. Designul modern și complotul interesant, împreună cu cotele profitabile, vor interesa chiar și cel mai experimentat jucător.

Figurinele de porțelan și ritualurile budiste invită la aventuri pline de riscuri și pericole, pentru a depăși care este în puterea nu la toată lumea. Acest slot este un adevărat test, dar novicii își pot încerca mâna la un joc gratuit. Adevărata atmosferă a civilizației orientale poate fi experimentată doar în jocul real.

Dynasty of Ming slot are un slot machine standard cu 5 role și 9 linii de plată, care cresc șansele de a cădea o combinație câștigătoare. Jocurile, atât cele gratuite, cât și cele pe bani reali, constau în ghicirea liniei pe care cade o secvență profitabilă a acelorași simboluri.

În joc veți vedea imagini cu generali chinezi, vase frumoase și chiar dragoni. La căderea personajului Conducătorului în cantitate mai mare de trei, jucătorul primește plata maximă. În plus, acestea pot înlocui orice imagine, făcând combinația profitabilă.

Simbolurile de cărți cad cel mai des în joc, dar nu sunt de mare importanță. Jucătorul va da profit din combinațiile lor în orice caz, precum și o șansă de noroc, cum ar fi căderea a cinci frumuseți chinezești și sculpturi antice. În acest caz, rata va crește la 750 de ori.

Adevăratul om curajos speră la un câștig mult mai mare și așteaptă apariția împăraților chinezi, care îi pot da un câștig în valoare de 9000 de pariuri. Un simbol Wild în aparatul de păcănele Dynasty of Ming, care este, de asemenea, împăratul, crește profitul la jumătate atunci când o combinație câștigătoare cade.

Cei mai mulți pariori își realizează potențialul făcând clic pe butonul “Bet Max”. Acest buton stabilește valoarea maximă a monedei virtuale pe toate liniile. Pentru jocul pentru mize mari, jucătorul va avea nevoie de până la 900 de credite, dar rezultatul merită. Butonul “Start” învârte rolele, iar căderea din combinații profitabile crește rata.

Nu toată lumea ar dori să apese butonul de nenumărate ori, așa că dezvoltatorii au echipat meniul cu un buton care activează un joc automat. Singurul dezavantaj al acestui mod de joc este imposibilitatea jocului de risc.

Jocul de risc

Fiecare jucător caută să se bucure de plăcere și să obțină un profit cât mai mare posibil. Această dorință este un risc, dar comorile Chinei Antice te cheamă cu frumusețea și luxul său. Există posibilitatea unor jocuri suplimentare pe pariuri mari în slotul Dynasty of Ming. În centrul mesei va fi întotdeauna ACE, jucătorul trebuie doar să ghicească culoarea costumului său. Aceasta nu este doar o distracție, deoarece în cazul unui răspuns corect premiul este dublat.

Învârtiri gratuite

O altă surpriză pentru jucător va fi seria de jocuri gratuite unde poate câștiga sume respectabile de bani. Aceasta nu este o versiune demo a jocului cu credite virtuale, ci este vorba de jocul pe bani reali. Pentru a începe, veți avea nevoie de cel puțin trei simboluri Scatter care intră în procesul de joc în fața dragonilor chinezi. Acestea declanșează 15 rotiri gratuite, în care combinația câștigătoare va fi plătită în valoare triplă. Merită să aruncați o privire!

Verdict

Această unicitate a Dynasty of Ming slot nu se termină aici. Fie povestea, fie procesul provoacă cele mai plăcute emoții. Cu toate acestea, adevărații pariori apreciază acest slot Dynasty of Ming nu este pe designul exterior, și pe profitabilitatea sa. Jucătorii au simțit deja întreaga atmosferă a Dynasty of Ming slot , au spus că acest joc este profitabil.