1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.57 în afară de 5)
Loading...

Fruit Sensation Deluxe slot este un joc clasic, cu fructe colorate și apetisante și un procent mare de câștiguri.

Principalul avantaj este că combină o idee clasică și un control intuitiv, cu o interfață modernă și o mulțime de avantaje.

Aici grafica este perfect lucrată, se adaugă animații, imaginea este pur și simplu hipnotizantă cu faptul că în afară de simboluri și o cantitate imensă de fructe și fructe de pădure nu există nimic special, dar acest lucru este suficient pentru a atrage un număr mare de jucători. Aparatul este foarte popular printre cei mai diverși utilizatori de orice sex și vârstă, cu orice gusturi.

Pe pictogramele de 5 role și 10 linii, se rotesc desene frumoase cu diferite rate de plată în Fruit Sensation Deluxe slot:

  • Portocale – 20, 50, 200;
  • Cireșe – 20, 50, 200;
  • Pepeni – 50, 200, 500;
  • Prune – 20, 50, 200;
  • Lămâi – 20, 50, 200;
  • Șapte – 100, 1000, 5000;
  • Clopoței de aur – 50, 200, 500.

Câștigul este acumulat atunci când aceleași desene se aliniază în numere de la trei la cinci, începând cu primul sector din stânga.

Runda de risc

Pentru a dubla câștigul curent, faceți clic pe butonul “Risc”. O nouă fereastră se va deschide pe ecranul de joc. Aici trebuie să ghiciți culoarea cărții închise. Răspunsul corect va dubla ultimul câștig.

Jucătorul poate oricând să oprească runda de risc sau să nu participe deloc la ea și să ridice imediat câștigurile din banca de bani. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să apăsați din nou tasta “Start”.

Nu există jocuri bonus, dar simplitatea jocului ajută la obișnuință și este destul de ușor să te bucuri de o pasiune pentru emoție. Nu este nevoie să înțelegeți mult timp regulile și managementul, este suficient să cunoașteți un singur buton care pornește rotirea tobelor.

Runda gratuită

Designul coloristic este foarte bogat: există sclipiri violet pe fundal negru și margini aurii. Formarea gratuită vă permite să vă distrați, să obțineți emoții bune. Numărul de linii active și mărimea pariului sunt reglementate prin butoanele “+/-“.

Datorită ratelor ridicate de plată și a posibilității de a dubla premiile, participanții la joc se pot aștepta în siguranță la o recompensă bună. Pentru a studia toți coeficienții de plată, puteți deschide tabelul de plată făcând clic pe butonul cu numele: “Ajutor”.

Fruit Sensation Deluxe slot este un joc de noroc foarte interesant și profitabil pentru oricine.