1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 voturi, medie: 4.57 în afară de 5)
Loading...

Attila slot este o poveste în care un mare comandant va deveni protagonistul și îți va aduce mult noroc.

Attila slot este un comandant roman maiestuos – un războinic curajos, brav și foarte norocos. Jocul povestește despre vremurile vechi, când liderul neînfricat al hunilor a reușit să cucerească o mare parte din Europa.

Există 2 moduri. Primul – este testul (gratuit). Este ideal pentru începători. Al doilea – este pentru bani. Moneda de joc – credite, a căror valoare poate fi stabilită. 1 credit poate fi egal cu: 0,5, 1, 1,5 sau 2 unități de lire sterline reale.

Apoi, trebuie să selectați numărul de linii active, la care veți paria. Pentru a activa această sau acea linie, puteți folosi butonul: 1, 3, 5, 7 și 9. Mărimea este reglementată de butonul “Bet One”. Făcând clic pe el, puteți alterna suma dorită pentru una dintre linii. Costul fiecărei linii poate fi de la 1 la 100 de credite. Suma maximă a pariului pentru toate liniile este de 900 de credite. Funcția “Bet Max” vă va ajuta să simplificați sarcina, care va face automat pariul maxim pe toate liniile.

După ce ați setat toate valorile necesare, puteți începe să jucați făcând clic pe butonul “Start”. Dezvoltatorii Attila slot au creat o altă funcție utilă – “Automatic Start”, care va porni jocul în modul automat cu setări prestabilite. Dar, în acest mod, nu puteți începe un joc de risc.

Linia este considerată câștigătoare dacă există 3 sau mai multe simboluri identice pe role. Pe panoul de control există un buton “Paytable”, unde vă puteți familiariza cu regulile jocului, precum și să aflați mai multe despre alte combinații câștigătoare și costul simbolurilor. Pentru fanii tăcerii în mașină oferă posibilitatea de a reduce sunetul sau de a-l opri complet. Pictograma cu sunet este situată în colțul din dreapta sus al câmpului de joc.

Simboluri și coeficienți în aparatul de Attila slot

Simbolul principal, bineînțeles, este imaginea personajului principal – Attila. Această pictogramă va înlocui, de asemenea, caracterele lipsă necesare pentru combinația de premii. Singura imagine care nu poate înlocui portretul unui războinic puternic este semnul de “Scatter”. Un număr diferit de imagini cu un comandant viteaz va multiplica câștigurile în 10, 250, 2500 sau chiar 9000 de ori. Pentru aceasta, ar trebui să cadă între 2 și 5 pictograme similare.

În rolul de “Scatter” al jocului ca la Attila slot se află o imagine a bătăliei pe fundalul soarelui care apune. Nu contează unde și cât de mult apar pe role. Suma de pe fiecare linie va fi înmulțită de 2, 5, 20, 500 de ori (pentru 2, 3, 4 și 5 din aceste pictograme).

Combinația a mai mult de două pictograme cu numărul “9” va crește câștigurile de la 2 la 100 de ori. Imaginile unei echipe puternice de războinici vor putea mulțumi cu cote puțin mai mari, care vor fi de 2, 25, 125 și 750. Restul variantelor de combinații vor fi câștigătoare doar dacă există 3 sau mai multe simboluri identice.

De exemplu, semnele “10”, “Jack” sau “Queen” vor putea crește pariul inițial de 5, 25 și 100 de ori. Pictogramele cu imaginea “Regele” și “Asul” se înmulțesc de 10, 50 și 125 de ori. Simbolurile cu arme, cum ar fi “Axe” și “Bow”, vor oferi rate inițiale de 15, 75, 250 pentru fiecare credit. Icoana cu “Arcașii” va crește pariul câștigător de 20, 100 sau 400 de ori.

Joc de risc

După fiecare combinație câștigătoare în aparatul de slot Attila, puteți dubla câștigurile curente. Pentru a face acest lucru, trebuie să ghiciți plumbul uneia dintre cele două cărți de joc. În caz de victorie, puteți repeta runda sau puteți lua premiul curent.