1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 voturi, medie: 4.55 în afară de 5)
Loading...

Lucky Drink slot te invită să stai într-un bar, să bei o bere sau un whisky, să mănânci un pește prăjit în fața monitorului computerului tău.

Slotul are cinci tamburi standard cu nouă linii și un interior de bar de bere bun. Există raci roșii și fete frumoase, pe lângă pisica șireată care își mângâie mustața.

Simbolurile principale din Lucky Drink slot:

  • o cană de bere cu raci delicioși;
  • bărbatul de la masa alăturată;
  • o blondă drăguță cu părul șic.

Barul virtual al jocului de păcănele Lucky Drink îi va permite vizitatorului nu doar să se relaxeze, să se odihnească, ci și să câștige niște bani. În plus, în runda de încercare gratuită, puteți învăța toate butoanele de pe interfață.

Cu ajutorul butoanelor de pe panoul Lucky Drink slot, orice începător va putea ajusta mărimea pariului și numărul de linii. Nu includeți neapărat toate liniile și faceți pariul maxim. Deci, puteți salva împrumuturile, indiferent dacă sunt virtuale sau reale.

Intrând în slot, veți vedea probabil trei diavoli pe ecran cu un bonus.

Personajul principal al jocului bonus este un mic drăcușor viclean. El vă va oferi să alegeți din cinci butoaie, dar numai unul constă în premiu.

Butoiul și lumânarea

Cel mai imprevizibil personaj din acest bar, care amintește foarte mult de lumea interlopă, pentru că în el managerul însuși este un diavol în călduri, este un butoi. Lumânarea, pălăria și alte simboluri vor aduce premii oricărui vizitator. Dar numai cel mai norocos jucător va da peste cinci butoaie pentru Jackpot.

Modul automat în barul infernal nu este furnizat, dar puteți opri sunetul. Făcând clic pe butonul INFO, puteți afla regulile și imaginile de cost.

Riscul diavolului în aparatul de Lucky Drink slot

În timpul jocului, puteți dubla câștigurile. Pentru a face acest lucru, în cealaltă fereastră trebuie să ghiciți una dintre cele patru cărți, în runda pentru risc. Valoarea dublă a premiului este mai bună decât cea unică. Decideți pentru dvs.

Lire sterline reale de la diavoli virtuali

Diavolii care aleargă în barul de bere al slot Lucky Drink sunt virtuali, desenați de dezvoltatori și programatori. În ciuda acestui fapt, ei aduc jucătorilor cazinoului online monede de aur și lire reale.

Dacă ați testat cu atenție aparatul de joc, ați studiat regulile jocului și ați dezvoltat tactici, treceți la versiunea reală a jocului.

În timpul înregistrării, vă rugăm să vă furnizați numele și alte informații. Pentru a începe jocul, trebuie să faceți un depozit minim. Faceți o depunere și o retragere pe care ați câștigat-o prin același sistem de plată. Alegeți moneda preferată pentru transferuri.

Dacă doriți să schimbați moneda, va trebui să scrieți o scrisoare la suportul cazinoului online și să așteptați ceva timp.

În procesul de joc pe site-ul cazinoului online, veți acumula puncte și cadouri. Prin urmare, cu privire la moneda pe care o veți folosi în timpul jocului, ar trebui să vă gândiți înainte de a vă înregistra.

O seară plăcută cu o halbă de bere și o farfurie de pește prăjit vă oferă un Lucky Drink slot.