1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 voturi, medie: 4.77 în afară de 5)
Loading...

Slotopol Deluxe slot este un clasic incredibil al jocurilor de cazino online.

Folosind acest joc de aparate, vei petrece timp minunat pe nave de elită, vei explora insule mici din ocean și te vei bucura de activități interesante care îți aduc bani.

Principalele caracteristici ale slotului

Caracteristicile jocului sunt destul de obișnuite, astfel încât nu veți avea probleme în a învăța corzile jocului. Trebuie doar să apăsați butonul START și să începeți! Cinci role familiare cu linii de joc care numără de la unu la 21 sunt activate de către jucător cu ajutorul unui buton special LINE. Miza este plasată cu ajutorul butonului adiacent BET.

Combinațiile de premii constau din trei simboluri extrase pe rând pe fiecare rolă. Acestea măresc miza de mai multe ori în funcție de valoarea combinației apărute.

Butonul PLAYTABLE îi permite jucătorului să învețe și să rețină toate principiile de plată.

Combinații câștigătoare

Există multe combinații câștigătoare în Slotopol Deluxe slot. Dacă le combinați pe toate, începând cu simbolurile ieftine, un număr mare dintre ele vă vor aduce suficienți bani. Combinațiile constau din diferite simboluri: lămâi, ananas, prune, pepeni, cocktailuri, nave și insule. Două sau trei simboluri la rând produc un câștig și o creștere a unui pariu primar. Există, de asemenea, simboluri bonus și complimente de slot pentru jucătorii care au decis să se bucure de acest joc minunat.

Un simbol rotund cu o imagine distinctivă a unui dolar mărește suma unei mize de mai multe ori, dacă apare de două sau mai multe ori în orice loc al unui câmp de joc. Un simbol wild și motto-ul E care denotă fabulosul Eldorado poate înlocui orice imagine, cu excepția scatterelor și a bonusurilor, atunci când realizează o combinație de premii. Aceleași cinci simboluri la rând produc un jackpot, precum și cinci simboluri cub care fac aceeași combinație în timpul unui joc bonus suplimentar.

Împreună cu aceste funcții câștigătoare plăcute, Slotopol Deluxe slot vă permite să vă dublați premiul într-un joc periculos. Trebuie să apăsați un buton DOUBLE și să alegeți una dintre cărțile oferite – aceasta trebuie să fie mai tare decât cartea deschisă de un dealer.

Acest joc continuă până la prima pierdere – cartea dumneavoastră pare să valoreze mai puțin, decât cartea dealerului. Pierderea resetează premiul la zero, dacă nu te oprești în acest proces și nu iei câștigul. Un simbol bonus SPIN vă oferă runde gratuite de ruletă bazate pe ultimul pariu și care încep cu trei simboluri deodată. Acesta permite creșterea câștigului dumneavoastră în funcție de coeficientul acestei rulete. Ruleta arată ca un cerc cu numere și pictograme care denotă creșterea corespunzătoare a valorii premiului.

Interfața

Toate informațiile referitoare la controlul jocului sunt furnizate în partea de jos a câmpului de joc al Slotopol Deluxe slot. În plus față de butoanele descrise există o mică fereastră care denotă situația financiară reală a jucătorului. Cea de-a doua conține o sumă dacă pariul. Spațiul de sub câmpul de joc arată procesul de joc de la pariu până la câștig sau pierdere cu rânduri și bani activi.

Dacă v-ați săturat de simbolurile strălucitoare care pâlpâie, puteți alege un joc automat. Apăsați un buton special și relaxați-vă puțin urmărind fluxul automat de joc care continuă până la lipsa banilor sau până la refuzul dumneavoastră de a mai juca.

Jucătorii, care au învățat deja regulile și trăsăturile caracteristice ale Slotopol Deluxe slot, se pot pune pe treabă și pot juca un joc cu mize reale. Este nevoie de o înregistrare care vă va lua doar câteva minute. Apoi, veți obține un acces la un joc captivant și plătibil, extrem de popular în rândul fanilor cazinourilor online.