1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 voturi, medie: 4.57 în afară de 5)
Loading...

Treasures of Tombs slot este șansa ta de a explora mormintele faraonilor, pline de relicve și artefacte antice.

Jucând acest popular joc de noroc Playson, te poți simți ca Indiana Jones, trecând prin obstacole și pericole pentru a obține un premiu uriaș.

Jocul ca la aparate are 5 role și 9 linii de plată cu o culoare neagră semi-transparentă. Simbolurile egiptene luminoase și atmosfera misterioasă palpitantă sunt susținute de o melodie încântătoare.

În partea de jos, veți găsi butoanele pentru selectarea pariului și rotirea rolei. Butonul “Max Bet” permite alegerea celui mai mare pariu, iar “Auto Play” va lansa rotiri automate (nu trebuie să faceți clic pe butoane) prin pariul ales.

Pe panou veți vedea, de asemenea, suma creditelor disponibile în contul dvs. și puteți ajusta efectele sonore și animația cu ajutorul butoanelor din colțul din dreapta jos. Aveți nevoie de mai multe informații despre combinațiile câștigătoare? Aruncați o privire la tabelul de plăți – vă va fi de folos.

De îndată ce apăsați “Spin”, rolele magice vor începe să se răsucească pentru a forma combinații. Atunci când cel puțin trei simboluri similare apar la rând începând de pe rola din stânga, câștigi. Valoarea câștigului depinde de pariul și de multiplicatorul tău – fiecare simbol are o valoare diferită.

Jucătorii experimentați recomandă schimbarea pariului pentru a schimba cursul jocului. De asemenea, puteți dezactiva unele linii, deși cu toate liniile active aveți o șansă mai mare de câștig. Același lucru este valabil și pentru pariuri.

Dacă nu ai prea multă experiență în materie de sloturi, încearcă  Treasures of Tombs slot într-o versiune demo – este o oportunitate de a învăța regulile și simbolurile bonus fără a risca banii proprii.

Echipa Playson se mândrește cu un design de joc simplu și totuși atrăgător, iar Treasures of Tombs slot nu face excepție.

Simbolurile egiptene tradiționale includ:

  • Screech beetle îți va aduce 750 de credite.
  • Cinci simboluri de pasăre albastră, care reprezintă zeul Soarelui, vă pot aduce 2000 de credite.
  • Un jackpot generos de 5000 de credite va fi al tău, dacă vei obține cinci simboluri ale fetei blonde, personajul principal din Treasures of Tombs slot.
  • Atunci când apare împreună cu ochiul Omniscenței, chipul faraonului va lansa un joc bonus și îți va acorda 10 rotiri gratuite.

Joc bonus

Îți vei dubla câștigul sau vei părăsi mormintele fără nimic? Încearcă-ți norocul în jocul bonus. Veți avea la dispoziție patru cufere, dintre care trei conțin comori prețioase. Al patrulea are cuvântul “Collect” și încheie runda bonus.

Treasures of Tombs slot este recomandat jucătorilor, care tânjesc după aventuri și jocuri riscante. Există o selecție largă de simboluri și funcții bonus. Simbolurile magice egiptene și muzica frumoasă te vor ajuta să ieși în atmosfera din vremurile vechi, când zeii și faraonii domneau.

Descoperă comorile lor ascunse și obține ceea ce meriți pe drept. Cu un număr atât de mare de combinații câștigătoare posibile și un joc bonus, aveți toate șansele să vă îmbogățiți și să deveniți următorul jefuitor de morminte norocos.