1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.47 în afară de 5)
Loading...

Sizzling Hot slot vă permite să simțiți atmosfera jocurilor vechi.

În esență, este un slot clasic cu fructe, plin de culori și energie, cu o particularitate interesantă – numărul fix de linii de plată. Indiferent de setări, vor exista întotdeauna 5 linii de plată active.

Înainte de începerea jocului propriu-zis, este necesar să alegeți, câte monede conține fiecare credit (poate fi 0,5, 1 sau 2). În funcție de această valoare, suma de bani dintr-un credit poate fi înmulțită sau împărțită la doi.

După cum probabil ați ghicit, rotirea începe prin apăsarea butonului “Start”. Același buton este responsabil pentru a lua câștigul și pentru a sări peste un joc bonus. Butoanele “Bet one” și “Bet max” sunt destinate jocurilor de noroc – primul modifică mărimea unui pariu (mărimea minimă este de 5, adică 1 monedă pe linie de plată, iar cea maximă este de 500, adică 100 de monede pe linie de plată). Pentru a face un pariu maxim dintr-o dată, puteți da un simplu clic pe “Bet max”, iar sistemul va paria automat fie 500 de monede, fie suma maximă disponibilă.

Pentru a afla tot ce trebuie să știți despre câștiguri și multiplicatori, trebuie să dați click pe butonul “Info”. Secțiunea de ajutor este formată din două pagini, întoarse prin același buton.

Simboluri și multiplicatori

Fiind un slot tipic de fructe, Sizzling Hot prezintă un număr mic de simboluri (8, mai exact), astfel încât câștigurile de aici se întâmplă destul de des. O altă particularitate este absența simbolului Wild tradițional, în timp ce Scatter-ul este aici.

În mod tradițional, simbolul Jackpot este 7. Dacă trei dintre aceste simboluri Jackpot apar pe o linie de plată activă, pariul inițial este multiplicat cu 100. Patru dintre ele vor înmulți pariul cu 1000, iar în cele din urmă, linia completă de 7-uri va duce la jackpot, care este multiplicatorul x5000.

Simbolurile mai puțin profitabile, dar totuși foarte atractive, sunt pepenele roșu și strugurii. Ambele înmulțesc pariul inițial cu 50 atunci când apar 3 dintre ele. Patru înseamnă multiplicatorul x200, iar întreaga linie a acestor fructe acordă 500 de credite pentru fiecare din pariul inițial.

Mai există câteva simboluri de fructe, care acordă multiplicatori identici. Acestea sunt portocalele, prunele și lămâile. În timpul jocului, acestea apar foarte des, dar formează combinații câștigătoare doar pornind de la trei simboluri pe o linie. Aceste fructe, care formează combinații pornind de la 3 dintre ele pe o linie, multiplică pariul cu 20 (pentru trei) și 50 (pentru patru). Jucătorii extrem de norocoși își vor primi pariul înmulțit cu 200 pentru o linie completă cu aceste imagini.

Un alt simbol frecvent este reprezentat de imaginea cireșelor. În acest caz, multiplicatorii sunt aceiași, cu o singură diferență – două imagini de cireșe înseamnă un multiplicator modest de x5.

În afară de toate simbolurile suculente menționate mai sus, jocul ca la Sizzling Hot slot are și scatter. În acest caz, scatter-ul arată ca o stea pe fond roșu. Trei stele, care apar oriunde pe terenul de joc, înseamnă multiplicator x10. Patru dintre ele înmulțesc pariul cu 50, iar cinci – cu 250.

Jocul Risk

Acest aparat de jocuri de noroc oferă posibilitatea de a juca un joc de risc și de a avea șansa de a câștiga premii cu adevărat uriașe, multiplicând suma inițială de până la 5 ori. Regulile jocului de risc sunt destul de tipice. Scopul este de a ghici culoarea cărții. Dacă jucătorii ghicesc corect dacă este roșie sau neagră, câștigul se înmulțește de două ori.

În concluzie, Novomatic a creat încă o dată un slot cu fructe interesant și dinamic în forma sa clasică. Sizzling Hot slot se va potrivi cu siguranță gustului fanilor retro și celor, care preferă ceva neobișnuit și original în același timp.