1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 voturi, medie: 4.61 în afară de 5)
Loading...

Crazy Monkey Deluxe slot vorbește despre o maimuță răsfățată, care poate scutura din copaci nu doar banane, ci și bani reali.

În acest joc de păcănele, dezvoltatorii au încercat să îmbunătățească binecunoscutul joc de păcănele de succes.

Regele fiarelor a chemat toți locuitorii sălbatici ai junglei îndepărtate pe imaginile colorate ale unui aparat de jocuri de noroc. Sub ecran, unde se învârt cele cinci tobe, stă o maimuță dulce. Ea este personajul principal al complotului. Jocul implică nouă linii de premii, dintre care trei sunt vizibile pe ecran.

Dezvoltatorii companiei Igrosoft au încercat să proiecteze celebrul joc pentru a face mai modern. Toți jucătorii apreciază creativitatea acestui joc și un procent ridicat de câștiguri. Vizitatorilor cazinoului le plac foarte mult rundele bonus, în care câștigurile pot fi mărite de mai multe ori.

O surpriză plăcută din partea maimuței este un joc gratuit. Acesta există pentru a învăța și a vă familiariza cu regulile.

Întotdeauna, trebuie să începeți jocul prin selectarea numărului de linii de premiere și plasarea unui pariu. Apăsarea butonului BET adaugă treptat o dimensiune a pariului, de la 1 la 25 de credite pentru fiecare dintre cele 9 linii. Butonul BET Max economisește timp pentru jucători, pune un pariu maxim pe toate liniile cu un singur clic.

Apăsarea butonului Start pornește o rotație a celor cinci role. Dacă vă decideți să retrageți câștigurile, faceți clic pe Start, ultimul premiu va ajunge în buzunarul dumneavoastră.

Dacă selectați Risk, se deschide o fereastră nouă, cu cinci cărți. Prima carte a dealerului este deschisă. Jucătorul trebuie să deschidă una dintre cele patru închise. Dacă cartea aleasă de jucător este mai mare decât cea a dealerului, câștigurile se dublează.

Butonul Auto play lansează jocul automat. În acest mod, computerul rotește rolele în mod independent și pune premiile în cutia de monede a jucătorului.

Surprize de maimuță

Dacă faceți clic pe butonul “Paytable” se deschide un tabel cu câștigurile probabile. Maximul este de 125 000 de credite.

Masca șamanului este capabilă să înlocuiască alte simboluri: un leu, ananasul, bananele și restul. Șamanul crește costul altor imagini. Mai mulți șamani aduc cele mai mari premii. Cel mai dorit premiu va fi dat de 5 șamani.

Orice imagine îi va oferi jucătorului un premiu. Trei maimuțe și mai multe includ runde bonus. Logo-ul de joc Crazy Monkey Deluxe slot, repetat pe linie de 5 ori, va oferi jucătorului un jackpot static.

În runda bonus, maimuța ar trebui să tragă pentru o viță de vie. Alegerea corectă va hrăni maimuța. Dacă toate vițele de vie sunt ghicite corect, jucătorul intră într-o rundă super bonus. În această rundă este necesar să se ia premiul, ghicind cufărul cu comori.

Crazy Monkey Deluxe slot este o aventură interesantă care îi așteaptă pe fiecare dintre vizitatorii cazinoului. Maimuța obraznică și drăguță vă permite să simțiți gustul libertății, entuziasmul și să obțineți o recompensă bună în lire sterline reale.