1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 voturi, medie: 4.59 în afară de 5)
Loading...

Polar Fox slot dezvăluie secretele și comorile din nordul extrem, unde temperatura este mai scăzută decât în congelator.

Aurora boreală luminează cerul cu culori magice, iar vulpea polară albă ca zăpada va fi un ghid pufos în călătoria pe cele cinci tamburi și nouă linii ale unui aparat de jocuri de noroc.

Fulgii de zăpadă zburători înconjoară întregul ecran de joc, pe care acum și apoi se execută prin animale polare albe de zăpadă:

  • Arici;
  • Mink;
  • iepuri;
  • Vulpi polare;
  • Vulpi arctice;
  • Bufnițe polare.

Imagini fantastice, minunate ale luminilor nordice strălucesc, ca strălucirea unor pietre prețioase, luminând întregul cer deasupra câmpiei nesfârșite de zăpadă. Deci, seamănă cu adevăratul Arctic. Dar oricare dintre noi ar dori să vadă, măcar o dată în viață, acest ținut aspru și bogat în comorile sale.

Simbolurile și costul lor

În plus față de frumoșii locuitori polari, denumirile cardurilor se rotesc pe pictogramele slotului. Făcând clic pe butonul “Paytable”, utilizatorul poate deschide tabelul de câștiguri. Acesta afișează perfect costul tuturor personajelor și emblemelor. Unele personaje sunt capabile să plătească, atunci când sunt doar două pe ecran, în timp ce altele aduc premii doar atunci când sunt trei sau mai multe.

Cele mai multe plăți se obțin atunci când pe o linie activă se construiește o companie de 5 animale similare, începând de la tamburul cel mai din stânga. Vulpea albă ca zăpada conduce parada, chiar și stând la egalitate cu aricii, aduce premii grandioase jucătorilor. Toată această magie este posibilă, deoarece vulpea polară din acest aparat de jocuri de noroc joacă rolul unui simbol wild.

Dezvoltatorii Polar Fox slot au dedicat designul și grafica temelor nordice. Chiar și simbolurile cărților sunt reprezentate sub forma unor litere înghețate acoperite cu hoarfrost. Aceasta este o imagine foarte realistă. În aceste părți, temperatura aerului scade adesea la șaizeci de grade de îngheț.

Imaginea aurorilor boreale din acest slot este un scatter. Atunci când este văzut de două ori pe terenul de joc, un premiu mic va cădea, dar dacă strălucește căzând de trei ori sau mai mult, rotiri gratuite care se transformă pe. Patru aurore adaugă douăzeci de pariuri la rotirile gratuite, iar pentru cinci aurore câștigul ajunge la 500 de pariuri.

Runda gratuită și riscantă

Natura fermecătoare primordială a Nordului este plină de multe bogății. Modul demo este foarte util pentru a exersa ajustarea liniilor active și alegerea ratei. Acest lucru permite înțelegerea tuturor regulilor de la Polar Fox slot, construirea de tactici și strategii de joc.

Runda riscantă este o șansă de a dubla ultimul câștig de până la cinci ori. Mai ales de succes poate fi dublarea dacă, trecând la un joc riscant, apăsați tasta “Bet max” și ghiciți culoarea cărții ascunse într-o fereastră nouă.

Aparatul de slot Polar Fox oferă cadouri polare grandioase și o bună dispoziție jucătorilor curajoși.