1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.66 în afară de 5)
Loading...

Desert Treasure slot îi invită pe jucători să exploreze dunele de nisip îndepărtate în căutarea comorilor abundente. Te așteaptă un premiu incredibil!

Playtech a oferit o ocazie minunată de a vă relaxa și de a uita de rutina zilnică. Folosiți acest joc ca la aparate de cazino online din România și căutați comori în deșert. Bogăția fabuloasă devine accesibilă cu Desert Treasure. Jocul de păcănele este plin de noroc, oferind jucătorului o dispoziție minunată și emoții de neuitat, pe lângă un câștig considerabil. Potrivit dezvoltatorilor slotului, jucătorul se află în deșertul estic, iar scopul său principal este de a găsi o comoară incredibilă.

Grafica Desert Treasure slot este minunată; toate obiectele sunt desenate în detaliu. Regulile de joc sunt atent gândite: există runde bonus speciale, iar funcționalitatea este uimitoare.

Pentru a obține un profit bun, trebuie să aveți răbdare, deoarece acest joc este prea complicat pentru amatori. Începătorii pot juca gratuit, fără înregistrare; această șansă permite învățarea regulilor de bază fără pierderi de bani. Jucătorii experimentați pot juca și ei jocul gratuit doar pentru distracție. După testul de testare, ar trebui să vă încercați mâna la mize reale care oferă șansa de a câștiga o sumă uriașă de bani.

Procesul de joc Desert Treasure este însoțit de o muzică frumoasă. Veți asculta o temă orientală plăcută care înăbușă ușor sunetul de lucru al aparatului de păcănele. Datorită acestei muzici, jucătorii perseverenți zboară cu entuziasm în pasiune și se îndreaptă spre victorie și faimă.

Principalele caracteristici și opțiuni ale Desert Treasure

Acest slot include 20 de rânduri de joc și 5 role. Jucătorul poate plasa un pariu pe un rând de joc de la unu la zece credite. Aceasta înseamnă, că miza maximă este egală cu 200 de credite.

Majoritatea sloturilor au un simbol wild Cobra, iar Desert Treasure nu face excepție. Acest simbol oferă un câștig mare. Imaginați-vă: pentru 2-5 combinații veți obține de la 10 la 10000 de monede. Bineînțeles, suma maximă vă va reveni dacă obțineți cinci Cobras la rând.

În plus, simbolul wild poate înlocui orice imagine de pe rând, cu excepția unui simbol bonus (o hartă cu busolă) și a unui simbol scatter (o frumusețe orientală atrăgătoare). Dacă câteva simboluri identice cad deodată la începutul unui rând, jucătorul va primi un câștig.

O recompensă neobișnuită îi așteaptă pe jucătorii care deschid cărțile din pachet. Pentru trei valeți, jucătorul va primi cinci parale, iar cinci ași vor fi oferiți cu 150 de parale.

Simbolurile legate de tema deșertului sunt cele mai avantajoase. Cămilele îi promit jucătorului un câștig bun, de la două până la 400 de parale, în funcție de o combinație. Oasis îi oferă jucătorului de la două până la 500 de pariuri, iar numărul acestora trebuie să fie mai mare de două. O imagine a unui hoț care pică de la 3 la 5 la rând oferă o oportunitate de a obține de la 20 la 200 de monede.

Desert treasure slot are o caracteristică excelentă care îl distinge de masa altor jocuri: jucătorul poate câștiga până la 10000 de credite într-o singură rotire.

Jocuri bonus de la Desert Treasure slot

Runda de premii începe, dacă una dintre liniile active are de la 3 la 5 simboluri ale unei hărți sau ale unei busole. Acest joc bonus vă invită să alegeți trei obiecte: fiecare dintre ele poate aduce o anumită sumă de bani la câștigul total. Orice sumă din jocul bonus se înmulțește cu pariul pe un rând.

În timpul jocului bonus, veți întâlni un dealer care vă propune să alegeți din șapte cazuri. Ar trebui să selectați cinci dintre ele pentru ca a doua rundă să înceapă. Cheia pentru următorul nivel se află într-una dintre aceste cinci cazuri, iar aceasta este o carte. Jocul bonus vă va aduce multă distracție și emoție, acordând în același timp un premiu semnificativ.

Din păcate, Desert Treasure slot nu conține un joc dublu.

Efectele sonore și muzica minunate, interfața vie și ușor de utilizat și sistemul excelent de bonusuri au făcut acest slot extrem de popular printre jucătorii experimentați și începătorii aventuroși care vizitează pentru prima dată un cazinou online.