1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.61 în afară de 5)
Loading...

Golden Planet slot îți va oferi oportunitatea de a juca rolul unui astronaut adevărat, de a explora spațiul infinit și de a deschide noi planete și noi forme de viață cu mari victorii.

Este un joc ca la aparate destul de cunoscut, care le permite jucătorilor să pornească într-o călătorie fascinantă și îndepărtată. Îi va ajuta pe utilizatori să obțină noi sentimente și senzații deosebite din rotația obișnuită a unui butoi de joc. După ce ați găsit noi planete, depozite prețioase de fosile utile, precum și descoperirea unor noi rase necunoscute în imensitatea spațiului, veți putea, de asemenea, să vă îmbogățiți.

Pe cele 5 butoaie rotative verticale, jucătorul nu numai că va face cunoștință cu frumoasa prințesă cosmică, dar va găsi și un erou cosmic al cărui scop este de a proteja de diferite necazuri și va afla unele secrete despre civilizații spațiale neexplorate, precum și despre umanoizi verzi și roboți de înaltă tehnologie.

Intrați în narațiunea jocului și câștigați sume destul de mari de bani, descoperind noi colțuri îndepărtate ale spațiului!

Golden Planet slot este format dintr-un butoi cu rotație verticală, pe câmpurile căruia se află diferite imagini și denumiri. Scopul jucătorului este de a aduna câteva imagini compuse în secvență, începând cu câmpul extrem stâng, similar cu alte sloturi clasice.

Pentru început, examinați alternativ fiecare buton de control. Un buton “monedă” reprezintă alegerea monedelor în joc. O sumă a unui astfel de pariu se va schimba de două ori începând de la marca 0,5 până la 2. Butonul “Bet one” este de a indica un pariu de la 1 la 100 de puncte. Dar cei, care au fost jucători de mult timp sunt sugerate să apese un buton “Bet Max”.

Astfel, un pariu va fi ridicat până la limita maximă posibilă. Pentru a indica un număr de linii necesare în joc, puteți apăsa unul dintre cele 5 butoane reprezentate cu o desemnare a unei sume de rezultate selectate. În acest fel, un jucător va putea alege linii în intervalul de la 1 la 9. Un buton standard “Start”, care este primul din dreapta, este responsabil pentru rotația rolelor.

Toate informațiile și indicațiile despre joc se află în meniul corespunzător “Info”. Dacă este nevoie să dezactivați toate sunetele făcute de slot, puteți face clic pe pictograma sunetului din colțul din dreapta sus al unui ecran.

După ce v-ați aflat pe câmpurile de lupte cosmice ale aparatului de păcănele Golden Planet, scopul dvs. principal va fi să găsiți liniile de salvare a navetelor pe câmpul de joc, ceea ce vă va ajuta să vă măriți foarte mult câștigurile în bani.

Există astfel de denumiri și imagini reprezentate pe câmpurile de joc ale aparatului de păcănele Golden Planet, după cum urmează:

 • Curajosul astronaut cosmic;
 • Însoțitorul frumos al astronautului, ajutorul său;
 • Naveta de salvare;
 • umanoid verde;
 • Robot de înaltă tehnologie;
 • Planetă albastră cu aureolă specifică;
 • Simbolurile cărților de la 9 la A.

În timp ce adună unele combinații din simbolurile și cărțile reprezentate, jucătorul va primi puncte de câștig cu diferite grade de creștere a coeficienților. Pentru imaginile planetei albastre, jucătorul va primi o anumită cantitate de rotații gratuite. Astfel, după ce ați adunat 3 planete, veți primi 15 rotații cu o multiplicare de 3 ori a câștigului, în funcție de pariul pe care l-ați stabilit pentru joc.

Joc bonus pentru dublarea în Golden Planet slot

Așteptând norocul de dorit pe oricare dintre linii, un jucător poate alege să joace un joc bonus suplimentar, în care datorită unuia dintre cele două butoane “Gamble” puteți alege culoarea unei cărți. În cazul în care, dacă veți câștiga, pariul dvs. va fi dublat. Pentru a vă colecta profitul apăsați un buton “Take Win”.

Golden Planet slot constă în toate condițiile necesare pentru un joc de succes cu randament ridicat. Printre astfel de avantaje merită evidențiate următoarele:

 • Aspectul interesant al unui slot;
 • Circuitul standard de aprovizionare și procesul de joc;
 • Pluralitate de formațiuni diferite de combinații de orice fel;
 • Simplicitatea și ușurința în plasarea unui pariu și în controlul acestuia;
 • Joc bonus excelent pentru dublarea pariurilor;
 • Rotiri gratuite cu multiplicare.

Toate aceste avantaje și jocul cu strategie în sine nu numai că te vor ajuta să pornești într-o călătorie de neuitat în imensitatea câmpurilor cosmice, dar și să câștigi niște bani înmulțindu-ți propriul capital.