1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.54 în afară de 5)
Loading...

Lucky Haunter slot este un joc de noroc clasic cu 5 role și 9 linii, realizat în atmosfera pub-urilor irlandeze.

Jocul demonstrativ începe prin a oferi utilizatorului 1000 de credite. Acesta poate alege numărul de linii. Valoarea pariului pe linie este selectată cu ajutorul tastei “Bet”, iar butonul “Help” este responsabil pentru accesarea informațiilor suplimentare despre simboluri și jocul bonus.

În Lucky Haunter slot, trebuie să apăsați linia 1 și linia 9. Puteți pune 25 de credite pe linie și un pariu maxim de 225 de credite. Executați o rotire cu tasta “Start”. Pentru a vă încerca norocul în jocul bonus și pentru a încerca să vă măriți câștigurile la jumătate, trebuie să apăsați butonul “Double”. Combinațiile câștigătoare pot începe din stânga tobei și din dreapta.

Potcoava este ca un simbol wild. Acesta poate înlocui într-o combinație câștigătoare orice imagine, cu excepția simbolului scatter și a imaginii jocului, care aduce un adevărat jackpot.

Cel mai profitabil simbol este un Lucky Drink. Pentru o combinație de trei astfel de simboluri, jucătorul primește un coeficient de 200, pentru patru – 1000 de credite, pentru cinci – 5000 de credite.

Pentru 3 potcoave, maestrul profesionist de sloturi va primi un coeficient de 100, pentru 4 va fi de 500 de credite, iar pentru 5 – un coeficient decent de 2000.

Categoria de simboluri foarte profitabile include cancerul. Acesta va aduce o multiplicare de până la 30 de ori, dacă există 3 astfel de simboluri pe linia activă. Dacă există 4 simboluri, veți primi 100 de credite. Pentru un tambur complet de astfel de semne, veți obține un coeficient de 500.

După pariul câștigat, fiecărui jucător i se oferă posibilitatea de a-și mări câștigurile la jumătate. Trebuie doar să participați la jocul bonus. Regulile sunt simple: există cinci cutii în fața jucătorului. Barmanul întoarce borcanul, vedeți numărul. Jucătorul trebuie să găsească două bănci, pe care numărul va fi mai mare. Dacă utilizatorul face față acestei sarcini, câștigurile sale se vor dubla.

Joc bonus

Atunci când 3 sau mai multe “dopuri” cad pe o rolă, se activează jocul bonus. Pe masă se află 5 “dopuri”, sub care este ascuns câștigul sau ieșirea din joc. Dacă jucătorul ghicește, atunci primește un premiu

Super joc bonus

Există un bonus special în Lucky Haunter slot. Dacă profesionistul trece complet de jocul bonus și nu a întâlnit un dop cu inscripția “exit”, are șansa de a juca un super joc.

Regulile sunt simple: există două tăvi, sub una se află un pui, sub alta – oase de pește. Pentru a câștiga un premiu mare, este suficient să ghicești o dată, unde se află puiul. Dacă jucătorul alege zarurile, suma câștigurilor sale în jocul bonus nu va arde, dar nu va primi un bonus suplimentar.

Lucky Haunter slot este un simulator clasic foarte interesant, care a fost produs de compania Igrosoft.