1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.61 în afară de 5)
Loading...

Fruits n Stars slot este un joc de păcănele uimitor de luminos și colorat, care oferă bonusuri excelente și recompense interesante.

Aici, utilizatorii se pot bucura atât de o interfață frumoasă, cât și de câștiguri uriașe care apar frecvent, aduse de imagini de actualitate cu fructe coapte. Ratele mari de plată și interfața intuitivă a utilizatorului sunt combinate pentru a produce un cocktail viu și gustos pe care jucătorii îl pot sorbi oricând pentru o stare de spirit mai bună.

Frecvența și valoarea câștigurilor sunt cele mai căutate beneficii pe care utilizatorii le așteaptă de la simulatoarele de slot machine. Slotul Fruits’n’Stars le oferă pe amândouă. În acest joc, nu este neobișnuit să vezi mai multe combinații câștigătoare care apar succesiv. Cu rate de plată ridicate, slotul oferă șanse cu adevărat mari de a profita de această experiență plăcută. Mini-jocurile lucrative sporesc oportunitățile în mod exponențial. În plus, există o funcție de joc de risc care oferă 50% șanse de a dubla premiul.

Gameplay

Din punct de vedere funcțional, Fruits n Stars slot oferă 5 linii de plată care pot fi activate cu ușurință prin apăsarea butonului “Lines”. Utilizatorul poate alege între 1, 3 sau 5 linii active. Butonul “Spin” este folosit pentru a seta suma pariată pentru fiecare linie.

“Max Bet” este o funcție oferită pentru a economisi timpul utilizatorului și pentru a-i oferi acestuia posibilitatea de a obține un jackpot. Apăsarea tastei “Max Bet” stabilește imediat suma maximă pariată pe toate cele cinci linii.

Butonul “Start” este utilizat în mod tradițional pentru a lansa rolele. După o singură rotire, slotul verifică dacă pe câmpul de joc este prezentă o combinație câștigătoare. Dacă este cazul, numărul de credite câștigate va fi afișat într-o casetă dedicată.

Simboluri

Atunci când 5 imagini de prune sau piersici apar pe orice linie, suma inițială pariată se înmulțește cu 200. 5 pepeni sau struguri au ca rezultat un multiplicator de până la 500. Un premiu incredibil, egal cu 5000 din creditele pariate inițial, puteți obține, dacă pe ecran apar cei cinci șeptari.

O imagine a unei stele strălucitoare în acest joc reprezintă scatter. Trei sau mai multe stele alăturate înseamnă că pariul câștigător va fi multiplicat cu 2, 10 sau chiar 50.

Wild-ul este disponibil în acest joc pentru a facilita formarea a numeroase combinații câștigătoare posibile. Ca de obicei, acest simbol poate înlocui orice altă imagine atunci când este necesar.

Puteți verifica oricând toate combinațiile câștigătoare și semnificația simbolurilor implicate, consultând un tabel de plată.

Caracteristica jocului Risk

La fel ca multe alte jocuri de acest gen, jocul ca la aparate Fruits’n’Stars le oferă utilizatorilor săi oportunitatea de a dubla un premiu imediat după ce acesta este câștigat. Acesta este un așa-numit “Joc de risc”. În mod tradițional, jucătorul trebuie să ghicească culoarea unei cărți întoarse. Șansa este oferită de fiecare dată când apare o combinație câștigătoare. Acesta este un instrument incredibil de puternic, care permite acumularea unor câștiguri considerabile, deoarece rundele de risc pot fi repetate atâta timp cât jucătorul ghicește cu succes.

Deși este profitabilă, această funcție trebuie folosită cu mare atenție, deoarece suma câștigată (și multiplicată în timpul rundelor de risc) va fi resetată după primul eșec. Există totuși un indiciu util: jucătorul poate vedea culorile a cinci cărți anterioare.

În general, Fruits n Stars slot este o sursă de experiență de neuitat, de emoție și de profituri ușoare. Câștigul tău depinde nu numai de noroc, ci și de abilitățile tale de joc. Un jucător profesionist cu experiență va dezvălui cu siguranță câteva mici secrete ale slotului care să fie folosite pentru a vă bucura de timp în mod profitabil.