1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.91 în afară de 5)
Loading...

Space Corsairs slot îți oferă ultimul loc la trupa Cosmic Pirates și îți oferă bani rapizi și buni.

Acest nou joc de păcănele atrage prin intriga sa captivantă și prin aventurierii spațiali care îți deschid noi orizonturi și posibilități. Inginerii de design creativi de la Playson au dezvoltat și implementat jocul lor de păcănele uluitor pentru cei mai buni jucători. Aceștia au adus nuanțe și sentimente fenomenale într-un proces de joc dintr-un cazinou virtual online, susținând o grafică excelentă prin premii amețitoare.

Slotul pentru jocuri de noroc Space Corsairs are un rând larg de funcții extraordinare. Atrage, de asemenea, prin imaginile sale grafice remarcabile și culorile cosmice strălucitoare îți încântă imaginația personală. Mii de jucători din România au comentat deja impresiile lor și au subliniat că au fost fericiți să folosească acest slot machine pentru a depăși Space Corsairs.

Așadar, inginerii de produs au fost norocoși să creeze o mare surpriză pentru toți fanii Cosmic Pirates la cazinoul online. Luptând împotriva sau împreună cu Space Corsairs, fiecare participant simte confort și plăcere datorită interfeței și managementului clar.

Pentru a obține abilitățile elementare ale slot Space Corsairs, merită să încercați un emulator gratuit. Modul demo al slotului de jocuri de noroc Space Corsairs propune un credit condiționat, care ajută participantul neexperimentat să se introducă cu regulile principale ale jocului. O astfel de versiune a jocului de cazino permite novicilor să evite pierderile financiare și, în același timp, să studieze principalele funcții și principii ale jocului de păcănele online.

Îți vei crește enorm nivelul de adrenalină chiar și cu modul demo! Și aveți garantat un risc și emoție!

Dar nu numai nou-veniții sunt interesați de acești aventurieri fascinanți ai Space Corsairs slot, jucătorii experimentați intră din ce în ce mai des în rândurile frăției spațiale. Fără îndoială, complotul care se ocupă de cucerirea spațiului va excita toți admiratorii de muște cosmice, investigații spațiale și comori ale piraților care preferă jocurile de cazino online.

Grafica, imaginile și fotografiile jocului leagă imediat toți jucătorii de-a lungul detaliilor spațiului interplanetar și civilizației corsarilor. Cu mult timp în urmă, pirații de pe mare foloseau doar nave obișnuite pentru a-i jefui pe alții, dar acum, în zilele noastre, au ieșit în spațiul cosmic. Dar obiceiurile și tradițiile lor nu s-au schimbat, așa că ei acționează în cosmos ca niște hoți simpli. În Space Corsairs slot, la fel ca acum câteva secole, pirații online caută comori de aur în cala navelor străine.

Reguli pentru slotul de jocuri de noroc Space Corsairs

Space Corsairs slot de la Casino online Space Corsairs se joacă cu 5 role, fiecare dintre ele având 3 simboluri și 5 linii active. Înainte de a începe, merită să reglați un emulator. La început, este mai bine să vă alăturați ofertelor dvs. făcând clic pe butonul săgeată.

În cazul în care vedeți în fața dvs. o literă “A”, înseamnă că modul automat este pornit, va roti o rolă la nesfârșit, salvând comorile interplanetare la contul dvs. Este rezonabil să folosiți un mod automat atunci când o ofertă este o constantă, în cazul în care sunteți un geniu al spațiului amețitor. Este permis să faceți oferte de la 1 la 10 monede pentru o linie de plată. Același moment de la 1 până la 15 linii de plată poate fi folosit. Cea mai mare combinație câștigătoare poate fi plătită doar pe o singură linie de plată.

Ar trebui să citiți combinațiile câștigătoare de la stânga la dreapta. În Space Corsairs slot sunt plătibile doar combinațiile câștigătoare de pe liniile de joc active.

Simboluri câștigătoare în Space Corsairs slot România

Pentru un jucător, rotirea rolelor este imprevizibilă datorită simbolurilor de pe role. Space Corsairs online oferă o mare varietate de bonusuri. Jocurile bonus sunt staruri în modul automat.

Un simbol special este “wild”. Acesta permite schimbarea unei imagini cu oricare alta, în afară de bonus și dispersie. Suma premiului crește de 2 ori acolo unde simbolul “wild” a fost schimbat.

Dispersia este planeta Scatter. Acesta trebuie să apară la un monitor de 3 – 5 ori în orice loc și să organizeze un lanț. În cazul în care Scatter-ul a fost aruncat de 3 ori, gamerul primește 15 jocuri absolut gratuite. În cazul în care simbolul Scatter este scăpat de 4 ori, se vor obține 20 de jocuri gratuite. Pentru a primi 25 de jocuri gratuite, simbolul Scatter trebuie să fie scăpat de 5 ori. Jocurile gratuite pot crește foarte mult o bancă, deoarece combinațiile câștigătoare din timpul jocurilor gratuite înmulțesc scorurile de trei ori.

Corsarul cu un ochi este cel mai plătibil simbol. Dacă acesta cade de 5 ori, miza crește de 1000 de ori. Simbolul Bonus care apare de 3 – 5 ori, va prezenta o tură bonus pentru un jucător.

Caracteristica uimitoare a jocului online Space Corsairs este funcția de gaură neagră. Este activată foarte simplu, atunci când simbolul wild cade în mijlocul celei de-a 2-a role. În acest moment, 8 simboluri care se plasează lângă simbolul din mijloc al celei de-a 2-a role sunt deplasate. Noua formare de combinații câștigătoare va fi plătită. După aceasta, simbolurile se vor deplasa din nou și va continua până când simbolurile se vor întoarce complet în cerc.

Joc de risc în aparatul de joc Space Corsairs

Acest joc de cazinou online conduce un jucător experimentat la multe riscuri. Dar premiul tău este un profit solid, așa că riscul este rezonabil. Jocul de risc este un tir între două nave. Gamerul ar trebui să liciteze la o navă adecvată pentru a câștiga într-o bătălie pe mare. În cazul unei victorii scorurile cresc de 2 ori.