1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.57 în afară de 5)
Loading...

Fruits of Ra slot îi poate face fericiți pe fanii jocurilor de noroc datorită emoțiilor vii și a premiilor mari.

În zilele noastre, se produce un număr mare de sloturi cu această temă și, în ciuda caracteristicilor comune, fiecare dintre ele este unic în felul său.

Tema fructelor este considerată în mod tradițional una dintre cele mai populare în sfera jocurilor de noroc. Compania Playtech a acordat, de asemenea, atenție acestei tendințe și a dezvoltat un slot interesant care se numește Fruits of Ra.

Să ne familiarizăm cu regulile simple și să stabilim parametrii preferabili ai jocului înainte de a învârti rolele. Slotul Fruits of Ra are cel mai simplu aspect de 5 linii și 5 role. Combinațiile câștigătoare sunt definite atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga. Plata este acordată atunci când trei simboluri identice apar pe o singură linie.

Suma câștigătoare depinde atât de numărul de simboluri identice, cât și de mărimea pariului. Cu ajutorul unor butoane speciale, un jucător poate paria între 1 și 200 de credite pe o linie. Probabilitatea de câștig depinde de numărul de linii active selectate – 1, 3 sau 5. Cu cât au fost alese mai multe linii, cu atât mai mare este șansa de a câștiga.

Pentru a începe jocul de sloturi, trebuie să faceți clic pe butonul “Spin”. Butonul “Auto” activează modul automat. În Fruits of Ra slot, pictograma Wild este reprezentată de imaginea unui scarabeu. Această pictogramă nu are o valoare de plată proprie, dar ajută la formarea de combinații câștigătoare datorită capacității de a înlocui toate celelalte imagini, cu excepția Scatter-ului. Acesta din urmă este reprezentat de imaginea unei stele și, prin apariția sa în orice poziție de pe ecran în cantitate de cel puțin 3 simboluri, crește câștigul.

Cel mai mare profit este atins cu ajutorul imaginii unui șapte roșu. Cinci astfel de simboluri apărute pe o linie măresc în mod fantastic pariul inițial de 5000 de ori. Cireșele și lămâile înmulțesc pariul de 100 de ori, în timp ce portocalele și prunele – de 500 de ori. Pepenii verzi și strugurii pot duce la o plată uriașă datorită unei creșteri de 1000 de ori.

Pentru a afla mai multe despre combinațiile câștigătoare și plățile corespunzătoare, trebuie să faceți clic pe butonul “Ajutor”, care va deschide un tabel special. După ce v-ați familiarizat cu detaliile tabelului, puteți trece direct la joc.

Pentru a face un pariu, trebuie să faceți clic pe butonul cu același nume de câte ori aveți nevoie. Numărul de linii active este setat în mod similar. După ce ați setat parametrii preferați, puteți începe să învârtiți rolele.

Jocul de păcănele Fruits of Ra permite rotirea automată: după ce ați setat parametrii, trebuie să apăsați butonul “Auto”.

După ce a colectat o combinație câștigătoare, un jucător poate alege fie să ia bani, fie să încerce să crească câștigul în jocul “Gamble”. Pentru a crește câștigul de 2 ori, trebuie să ghiciți culoarea costumului cărții, care se află cu fața în jos pe ecran. Dacă se ghicește corect culoarea culorii cărții, câștigul crește de 4 ori.

Cu toate acestea, mai multe ghicitori reușite pot crește exponențial valoarea premiului. Un jucător poate lua banii câștigați și poate părăsi jocul în orice moment.

Pentru a câștiga bani reali la Fruits of Ra slot, un jucător trebuie să parieze cu o monedă reală. Jocul este posibil și în modul gratuit, în care banii reali sunt înlocuiți cu jetoane virtuale. Acest mod demonstrativ vă va permite să vă antrenați înainte de a juca cu bani reali. Oricare ar fi modul de joc Fruits of Ra pe care îl alege un jucător, acesta are garantat o avalanșă de fructe și o mulțime de emoții pozitive în ambele cazuri.

Este demn de remarcat faptul că un jucător trebuie să se înregistreze în cazinoul online și să facă un depozit. În mod obișnuit, această procedură durează câteva minute și nu este complicată, după care, puteți fi jucat cu slotul Fruits of Ra.