1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 voturi, medie: 4.67 în afară de 5)
Loading...

Aquatica slot te invită să te scufunzi cu batiscaful în adâncurile mării și să găsești pe fundul ei perle frumoase și aur antic.

Fiecare locuitor al Pământului a fost interesat să afle despre viața din adâncurile oceanului. Sub apă trăiește o întreagă lume de plante frumoase, de animale uimitoare. Slotul îi așteaptă pe jucătorii care vor să se uite în secretele adâncurilor mării și să devină bogați.

Imagini marine:

  • Arici de mare;
  • Pești frumoși;
  • Stele de mare;
  • Coji de perle;

Aquatica slot garantează emoții plăcute și distracție, deoarece aproape fiecare personaj al jocului pare să prindă viață pe ecran.

Simbolul cu imaginea unei scoici poate crește suma pariului de 200 de ori. În plus față de această pictogramă, imaginile unei stele de mare, a unor spini de pește, a unui cocoșat și a diferiților pești exotici pot aduce un venit bun. În joc există, de asemenea, simboluri de cărți. Acestea aduc câștiguri mici, dar apar foarte des. Puteți afla despre toate câștigurile posibile din tabel, făcând clic pe butonul “Paytable”.

Din punct de vedere structural, Aquatica slot cu 5 role clasice și 9 linii. Înainte de joc, verificați panoul de control și determinați în voie numărul de linii active. După aceea, înainte de a porni rolele, trebuie să setați dimensiunea pariului pentru fiecare linie activă – de la 0,01 la 1. Dacă nu doriți să vă petreceți timpul ajustând jocul, puteți utiliza butonul de pariere maximă, care va stabili în mod independent cei mai mari parametri pentru derulare. Rotația rolelor începe cu butonul “Start”.

Un rol important în joc este atribuit imaginii unui batiscaf, care, prin apariția sa pe orice linie, crește în mod esențial șansele de succes datorită capacității de a înlocui simbolul lipsă în combinația câștigătoare. El nu este capabil să influențeze doar simbolul wild și simbolul bonus.

De mare importanță este imaginea unei scoici cu o perlă. La apariția a cel puțin trei astfel de pictograme în orice loc al câmpului de joc, jucătorul are dreptul la 25 de rotiri gratuite. Dacă numărul necesar de cochilii a reapărut în timpul rotirilor bonus, la numărul total de rotații bonus rămase se vor adăuga încă 25 de rotiri bonus.

Joc de risc

În Aquatica slot are posibilitatea de a juca la dublarea câștigurilor. Această funcție apare de fiecare dată, atunci când obțineți un câștig. Jucătorul va vedea o carte cu susul în jos, a cărei culoare trebuie să o ghicească utilizatorul. O încercare reușită va crește suma câștigată de 2 ori.

Numărul de astfel de runde este limitat la 10. În orice moment, jucătorul are posibilitatea de a părăsi jocul de risc.

Joc gratuit

Aparatul de joc poate fi jucat gratuit și fără înregistrare. Jucătorii experimentați îi sfătuiesc pe începători să exerseze în modul Demo pentru a învăța toate butoanele de navigare și regulile de imersiune în adâncurile mării.

Dacă ați studiat regulile de joc și butoanele de control în modul gratuit, treceți la moneda reală.

Acum așează-te confortabil în batiscaf și mergi cu îndrăzneală în căutarea aurului scufundat și a perlelor frumoase cu aparatul de păcănele Aquatica.