1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.58 în afară de 5)
Loading...

Golden Ark Deluxe slot este un joc de noroc cu o interfață de joc foarte simplă și intuitivă și un design grafic cool.

Structura acestuia include cinci role. Există 10 linii de plată, pariind pe care jucătorul are șansa de a obține o combinație de premii și de a-și dubla câștigurile.

Numărul de linii de plată și valoarea pariului pot fi ajustate de către jucător. Conform regulilor de joc din aparatul de Golden Ark Deluxe slot, sarcina utilizatorului este de a colecta aceleași simboluri.

Grupurile câștigătoare se aliniază pe liniile active de la stânga la dreapta, începând cu prima rolă.

Simbolurile din aparatul de Golden Ark Deluxe slot cu coeficienții:

  • Portretul Larei Croft – 10, 100, 1000, 5000;
  • Figurina de aur a faraonului – 5, 40, 400, 2000;
  • Ochiul atotvăzător – 5, 30, 100, 750;
  • Scarabeul scarabeu de aur – 5, 30, 100, 750;
  • A, K – 5, 40, 150;
  • J, Q, 10 – 5, 25, 100;
  • Cartea magică este 2, 20, 200.

Cartea magică este un simbol special. Trei cărți rulează 10 rotiri gratuite, folosind imaginea bonus. Câștigurile pentru personajele speciale se adaugă la linia de plată.

Opțiunea bonus “Carte veche” promite un premiu mare pentru un jucător de succes. Acest bonus acționează simultan ca un joker, precum și ca un simbol scatter. Simbolul wild este capabil să înlocuiască personajele suplimentare de joc.

Runda de risc

O altă surpriză plăcută în Golden Ark Deluxe slot este un joc de risc. Pentru a participa la acesta, trebuie să colectați o combinație câștigătoare și să apăsați butonul “Risc”. Se va deschide o nouă fereastră cu cărți. Acum jucătorul trebuie să ghicească culoarea cărții închise și să dubleze ultimul câștig.

Joc gratuit

În jocul gratuit, participanții dobândesc experiență, își dezvoltă propriile tactici de joc, învață regulile de joc și butoanele de control.

Joc real

Pentru acei utilizatori care joacă în aparatul de Golden Ark Deluxe slot pentru bani reali, acest paragraf oferă oportunități extinse de profit. Puteți verifica acest lucru prin evaluarea tabelului de plată. Butonul “Start” începe o rotație a rolelor.

Jucătorii experimentați folosesc de obicei toate liniile disponibile deodată.

Ultimul cuvânt

Aparatul de Golden Ark Deluxe slot îi va mulțumi pe cei care sunt obosiți de realitatea gri și vrea să se scufunde în lumea aventurilor și a emoțiilor interesante.