1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.51 în afară de 5)
Loading...

Marco Polo slot este despre călătoria romantică și exotică în Orient a celebrului negustor, explorator și vânător de comori.

Novomatic este unul dintre liderii în domeniul dezvoltării de software pentru jocuri de noroc online. Această companie este cunoscută pentru ideile și scenariile sale interesante. Acesta este un slot cu 5 role și 9 linii, cu simbol wild tradițional, scatter care oferă rotiri gratuite și un joc de risc.

Interfața Marco Polo slot este cu adevărat prietenoasă și ușor de înțeles. Trebuie să alegeți, câte monede constă fiecare credit folosind butonul “Coin”. Butoanele “Play Lines” reprezintă câte linii de plată active vor exista. Mărimea unui pariu este ajustată de butonul “Bet One” și puteți face cel mai mare pariu posibil folosind “Bet Max”.

Butonul “Start” are mai multe funcții. Acesta activează rotirile gratuite, vă permite să vă luați câștigul și săriți peste procesul de învârtire propriu-zis. Pentru a porni modul de joc automat, trebuie să faceți clic pe butonul “Automatic Start”. În acest caz, rolele se vor învârti fără întrerupere, până când jucătorul le oprește.

Pentru a parcurge regulile jocului de risc, combinațiile de simboluri și multiplicatorii, trebuie doar să faceți clic pe butonul “Info” – același buton este folosit pentru a întoarce paginile și a părăsi secțiunea de informații.

Simboluri și multiplicatori ai Marco Polo slot

Simbolul wild al acestui slot, care înlocuiește orice simbol în combinație și este cel mai profitabil în același timp, este imaginea lui Marco Polo însuși. Oricine va fi plăcut surprins de câștigurile pe care le acordă. Combinația a 2 portrete înmulțește pariul inițial cu 10, iar 3 portrete îl măresc de o sută de ori. 4 Wilds transformă fiecare credit din pariul inițial în 1000. Și, în cele din urmă, întreaga linie de simboluri Wild înseamnă super-premiul de 5000 de credite.

Scatter este o imagine a unei cămile cu cerul nopții ca fundal. Trei simboluri scatter la rând oferă 10 rotiri gratuite.

În ceea ce privește alte simboluri, cel mai profitabil (și cel mai rar dintre simbolurile obișnuite) este imaginea unui bătrân din Orient. Acesta acordă 5, 50, 200 și 2000 de credite în loc de unul din pariul inițial, atunci când două și mai multe astfel de imagini apar pe o linie. Următorul este o cutie de bijuterii misterioasă. Încă o dată, 2 și mai multe astfel de elemente pe o linie înmulțesc numărul inițial de credite din miză cu 5, 25, 100 și 750 de credite. În mod surprinzător, harta comorii este doar al treilea cel mai profitabil simbol. În cazul său, multiplicatorii sunt puțin mai mici decât cei ai cutiei de bijuterii – 5, 20, 75, 400.

Apoi apar cele mai comune imagini de pe role – simbolurile de cărți. A, K, Q, Q, J și 10 diferă în ceea ce privește câștigurile pe care le oferă câștigătorului, dar acestea cad la fel de des și înmulțesc pariul câștigătorului cu 10, 40 și 200 pentru 3, 4 și 5 astfel de simboluri pe o linie de plată activă. K și Q înseamnă multiplicatori de 5, 25 și 150, în timp ce J și 10 înmulțesc pariul cu 5, 20 și 100 pentru 3, 4 și 5 dintre ele pe orice linie de plată.

Jocul Risk

În cazul câștigului, jucătorului i se oferă posibilitatea de a-și încerca norocul în jocul de risc. Regulile sale sunt destul de simple: trebuie să ghicești culoarea suitei cărții folosind unul dintre cele două butoane – roșu sau negru.

Învârtiri gratuite

După cum s-a menționat mai sus, în Marco Polo slot, trei simboluri scatter oferă 10 rotiri gratuite, în timpul cărora regulile sunt aceleași, dar toate câștigurile sunt dublate. Încă un lucru interesant: învârtirile gratuite pot duce la apariția unui alt simbol wild – cămila pe fond verde. Acesta completează, de asemenea, orice combinații, iar trei astfel de cămile acordă încă zece rotiri gratuite, dar multiplicatorul câștigurilor este de data aceasta x3.