1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.55 în afară de 5)
Loading...

Mystic Secrets Deluxe slot deschide lumea reală a jocurilor de noroc cu o atmosferă răcoroasă de nepătruns.

Farmece magice, incantații mistice sunt scrise în cartea groasă și uriașă. Toți cei care visează la succes în dragoste și bogăție caută această carte misterioasă. Aceasta este ascunsă într-un aparat de joc de tip slot machine Mystic Secrets Deluxe.

Dezvoltatorii companiei Novomatic prezintă un aparat de jocuri de noroc colorat, cu un design sonor excepțional, diverse funcții de joc și un profit ridicat. Acest slot constă din cele 5 role și 10 linii active.

Simboluri câștigătoare:

  • Q, J, 10 – 20, 80, 400;
  • pană de gâscă – 80, 400, 1600;
  • Candelabru – 80, 400, 2400;
  • A, K – 40, 200, 800;
  • Cupa de aur – 80, 400, 3200;
  • Fata – 120, 800, 4000;
  • Băiatul – 120, 1200, 8000;
  • Vrăjitorul – 40, 200, 2000, 20 000;
  • Cartea mistică – 200, 2000, 20 000.

Imaginea principală de pe jocul ca Mystic Secrets Deluxe slot este un portret. El joacă rolul de simbol Wild. Scatter este o carte groasă care formează combinații indiferent de poziția pe tambur. Pentru trei cărți magice primești premii și rotiri gratuite.

Informațiile despre toate combinațiile câștigătoare se deschid făcând clic pe butonul “Paytable”. Combinațiile sunt numărate de la stânga la dreapta, începând cu rola 1. Setați numărul dorit de linii de pariere, de la 1 la 10, folosind “Linii”. Puteți modifica nivelul de pariere cu ajutorul butonului “Bet/Line”, variind de la 4 la 100 de credite.

Joc gratuit

Poți juca gratuit în Mystic Secrets Deluxe slot, creditele virtuale se vor acumula în contul tău. Acest mod vă permite să explorați capacitățile slotului și butoanele de control. Moneda de antrenament vă permite să practicați și să testați strategiile de bază. Odihnindu-vă în acest mod, câștigați experiență și alegeți propriile tactici de joc pentru viitor.

Joc pe bani reali

După antrenament, trebuie să vă înregistrați și să transferați depozitul în contul dvs. de joc. Unii jucători preferă să cheltuiască banii cu moderație, alții să facă ratele maxime, dar, de obicei, jackpotul îl primește cel care face pariurile maxime de fiecare dată.

Joc de risc

Jucătorii individuali aleg o decizie îndrăzneață pentru a-și mări câștigurile. Ei joacă un joc de risc. Dacă rotația aduce un câștig, poți să primești suma de bani și să continui să rotești toba sau să îți încerci norocul la risc, încercând să îți dublezi premiul. Trebuie doar să ghicești culoarea cărții care va apărea pe ecran.

Runda bonus

Cartea cu vrăji este cu adevărat magică, pentru că trei cărți în orice parte a câmpului de joc rulează 10 rotiri gratuite. Un simbol wild poate umple aleatoriu până la două role deodată, ceea ce crește numărul de secvențe de premii, respectiv. La sfârșitul rotirilor gratuite, câștigurile colectate vor ajunge în contul personal.

Mystic Secrets Deluxe slot vă va oferi o mulțime de emoții pozitive și cadouri fantastice în monedă reală.