1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 voturi, medie: 4.56 în afară de 5)
Loading...

Dolphin’s Pearl slot este o căutare uluitoare de perle pe fundul coralului tropical, alături de o companie de pești strălucitori și colorați.

Este un alt joc cu tematică marină, creat de Novomatic. În ciuda utilizării pe scară largă a temei subacvatice într-o tonă de sloturi, acest fapt nu a afectat popularitatea acestui slot în rândul jucătorilor.

Slotul are 5 role și până la 9 linii de plată. Sub role, puteți vedea un panou, care include toate butoanele de control de care ați putea avea nevoie. Puteți schimba numărul de linii de plată active – 1,3,5,7 sau 9, făcând clic pe butonul corespunzător. În plus, puteți alege valoarea fisei – 0,5, 1 sau 2 fise pentru 1 credit.

Jucând jocul ca la Dolphin’s Pearl slot, jucătorul se scufundă în lumea mării și poate găsi comori fantastice. Aveți încredere în intuiția dumneavoastră și veți putea afla mai multe despre locuitorii lumii subacvatice, în timp ce vă străduiți să obțineți victoria.

Lumea mării te va duce pe fundul unui recif de corali. Aici, veți începe aventurile și isprăvile voastre. Jucătorii curajoși vor fi răsplătiți cu premii incredibile. Așadar, este timpul să începeți odiseea jocurilor de noroc!

Principiile jocului

Ca în multe alte sloturi, toate combinațiile câștigătoare sunt numărate de la stânga la dreapta. Simbolurile speciale pot debloca runde bonus și de risc și pot aduce câștiguri suplimentare.

Regula principală este banală – urmați regulile, exersați-vă propriile tactici și strategii și creați-vă propriile planuri pentru a găsi comorile subacvatice în periculoasele ape de mare adâncime.

Simbolurile mașinii de păcănele Dolphin’s Pearl:

 • Valorile cărților, de la 9 la As (cele mai mici simboluri);
 • Delfinul (simbol wild);
 • Calul de mare;
 • Peștele Porcupine;
 • Un grup de pești tropicali cu dungi galbene;
 • Raia;
 • Crab dansator;
 • Perle – simbolul principal (Scatter);

Delfinul, ca simbol Wild, poate înlocui orice alt simbol din joc (cu excepția Scatter), îmbunătățind astfel combinațiile câștigătoare actuale sau creând noi combinații câștigătoare. Combinația de simboluri Wild dublează premiul.

Interfața este mult mai convenabilă și mai ușor de înțeles decât au alții.

În plus față de comenzile menționate mai sus, puteți utiliza și următoarele butoane:

 • Tabela de plăți – informații și rate de câștig pentru combinațiile câștigătoare;
 • Bet one – ajustează nivelul pariului de la 1 la 100 de credite pe linie;
 • Bet max – stabilește pariul maxim pe învârtire (900 de credite);
 • Start – începe rotirea și acceptă câștigul (cu excepția Rundei de risc);
 • Automatic Start – pornește jocul în modul automat, cu setările curente prestabilite.

Pe ecranul de joc puteți vedea suma creditului, numărul de linii de plată active și valoarea pariului.

Runda de risc

Odată ce are una dintre combinațiile câștigătoare, jucătorul poate juca Runda de risc. Aici, trebuie să ghicești culoarea culorii sau a costumului cărții ascunse. Dacă ghicești culoarea cărții, premiul tău va fi dublat. Răspunsul corect cu privire la culoarea cărții vă aduce pariul cvadruplu. Nu vă faceți griji, deoarece fundul oceanului este practic nesfârșit și vă veți pune mâna pe comori, mai devreme sau mai târziu.

Runda bonus

Atingerea jackpotului (câștigul maxim al slotului de 900 000 de credite) este reală! Pentru a o efectua, trebuie să colectezi 5 delfini. Ar trebui să aveți 3 sau mai multe simboluri de perle (Scatter) pentru a începe Runda Bonus. Acestea vă vor oferi 15 rotiri suplimentare gratuite și un câștig triplu. Bonusurile cresc, de asemenea, în funcție de valoarea pariului.

Concluzie

Dolphin’s Pearl slot vă va oferi multe minute de neuitat de jocuri de noroc subacvatice. Este simplu și oferă mari oportunități de a pune mâna pe un pachet de bani. Să începem marea aventură!