1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 voturi, medie: 4.53 în afară de 5)
Loading...

Unicorn Magic slot este un joc online cu tematică fantastică, plin de magie, aventuri și recompense fabuloase.

Jocul ca la aparate a fost creat de compania Novomatic. Acesta oferă:

 • 5 role;
 • 9 linii de plată;
 • Joc de risc;
 • Funcție de pornire automată;
 • Rotiri gratuite.

Primul lucru de care aveți nevoie este să alegeți pariul. Folosiți pentru aceasta butonul “Coin”. Este posibil să setați de la 0,5 la 2 monede pe credit. Apoi, va trebui să determinați numărul de linii de plată activate. Pentru a seta pariul, trebuie doar să faceți clic pe butonul “Bet One”. Pariul minim pe rotire este de un credit. Cel maxim ajunge la 100 de credite. Atunci când un parior apasă butonul “Bet Max”, pariul său va ajunge automat la maxim.

Faceți clic pe butonul “Start” și rolele se vor învârti. Dacă doriți să stați și să vă bucurați doar de vizionarea procesului, apăsați butonul “Start automat”. Deși, folosind această funcție, nu veți putea să vă dublați premiile. Modul automat nu oferă funcția de joc de risc.

O combinație câștigătoare este o secvență continuă de simboluri similare, care au căzut pe o linie de plată activată.

Dacă fundalul muzical vă deranjează, acesta poate fi oprit cu ușurință, făcând clic pe butonul special din colțul din dreapta sus al paginii. Butonul “Info” vă oferă toate informațiile necesare despre multiplicatorii diferitelor combinații câștigătoare și despre reguli.

Simboluri și multiplicatori ai Unicorn Magic slot

Bineînțeles, simbolul principal al jocului este chiar un unicorn. Acesta este folosit ca wild al slotului. Imaginea unicornului poate fi folosită ca înlocuitor pentru orice alt simbol într-o combinație câștigătoare. Singura excepție este făcută pentru simbolul scatter. Pentru o combinație câștigătoare cu creatura mitică, jucătorul primește dublarea sumei câștigate.

Wild-ul își poate forma și el propriile combinații, care cu siguranță vă vor plăcea, deoarece astfel de secvențe de simboluri vă aduc mulți bani.

Tabelul următor reflectă cotele corespunzătoare fiecărui număr al simbolurilor unicorn:

2 pictograme 10
3 pictograme 250
4 pictograme 2500
5 pictograme 9000

Pădurea magică este simbolul scatter. În plus față de multiplicatorii proprii, scatter-ul te premiază cu înmulțirea pariului tău cu numărul de linii de plată activate. În plus, două simboluri scatter îți aduc un multiplicator x2. Dacă primești trei, patru sau cinci astfel de pictograme, pariul tău va fi multiplicat cu x5, x20 și x500 și vei primi 15 rotiri gratuite.

Unicorn Magic slot conține și alte câteva simboluri cu multiplicatori proprii.

Vei fi plătit dacă trei sau mai multe astfel de pictograme apar pe role.

 • Castelul Magic Castle, cu ziduri albe minunate și turnuri fabuloase, vă înmulțește pariul cu 20, 100, 400.
 • Piticii îți oferă multiplicatori x15, x75, x250.
 • Ciupercile magice îți multiplică suma pariată cu 15, 75, 250.
 • Literele Q, J și numărul 10 vă oferă multiplicatori x5, x25, x100.
 • Literele A și K vă multiplică pariul cu 10, 50 și 125.

În ceea ce privește alte simboluri, vei primi premii dacă pe ecran sunt două, trei, patru sau cinci astfel de simboluri.

 • Cifra 9 vă acordă înmulțirea pariului cu 2, 5, 25 și 100.
 • Nimfa îți aduce x2, x25, x125 și x750.
 • Înmulțitorii sunt aceiași pentru Grifon – 2, 25, 125, 750.

Joc pentru dublare

După fiecare combinație câștigătoare, vi se oferă o șansă. Jucătorul trebuie să ghicească culoarea cărții cu fața în jos. Dacă are dreptate, suma sa câștigătoare se dublează. Pentru a vă încerca norocul, apăsați pe butonul “Gamble”. Pentru a refuza această ofertă, trebuie doar să apăsați pe butonul “Acceptă câștigul”. În plus, în cazul în care răspunsul dvs. este corect, slotul vă va oferi să dublați suma deja dublată.

Runda de rotiri gratuite

Pentru trei sau mai multe simboluri scatter, jucătorul primește 15 rotiri gratuite. În această rundă, toate premiile sunt înmulțite cu trei. Iar dacă în timpul acesteia ai alte trei sau mai multe simboluri scatter, runda va fi redeclanșată.

Unicorn Magic slot este un joc de noroc mistificator, cu caracteristici interesante și profitabile.