1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 voturi, medie: 4.58 în afară de 5)
Loading...

Island slot este o poveste de supraviețuire pe o insulă nelocuită, dar recompensa unui temerar din acest slot va fi uriașă.

Cinci tobe și nouă linii de joc le vor povesti jucătorilor despre viața dificilă a lui Robinson Crusoe. Pentru fiecare linie de joc puteți paria până la 25 de credite.

Simbolurile care decorează pictogramele Island slot seamănă cu intriga celebrului roman de aventuri.

Pe imaginile Island slot, vizitatorii vor vedea:

  • un personaj cu o barbă care plutește în zdrențe;
  • un volan de navă;
  • o sticlă cu un mesaj;
  • o imagine a unei insule;
  • o cutie de conserve;
  • pescăruși;

Rolul simbolului wild este jucat de o imagine cu un delfin. Insula însăși este desemnată ca simbol bonus. Trei dintre imaginile sale lansează o rundă bonus, în care trebuie să ieșiți în siguranță din ocean. În valurile mării înoată delfini și rechini. În această rundă, jucătorul trebuie să selecteze aripioara delfinului. Un delfin bun îl va duce pe jucător la țărmul salvator și îi va prezenta premiul. Dacă înotătorul alege un rechin, runda se va încheia.

Când un jucător părăsește în siguranță valurile mării, va ajunge într-o super rundă. Între cei doi palmieri vor fi atârnate bucăți delicioase de carne. Pentru a mânca, trebuie să alegi cea mai bună bucată de carne. Cea mai bună bucată de carne îl vei hrăni pe Robinson Crusoe și vei obține un mare câștig.

Caracteristicile aventurii

Jucând un Island slot, vizitatorii cazinoului se cufundă în atmosfera naturii imaculate. Veți ajunge pe o insulă care nu se află pe harta lumii.

Pentru a studia toate pericolele care vă așteaptă pe o insulă nelocuită, trebuie să includeți un regim gratuit. Jucătorul primește 5000 de credite virtuale pentru antrenament. În timpul antrenamentului veți descoperi secretele unei insule îndepărtate.

În primul rând, veți înțelege că ratele minime și maxime la fel de des duc la câștiguri. Prin urmare, puteți cheltui orice sumă în monedă reală, mare sau mică. Nu este necesar să vă rupeți până la ultimul fir. Puteți să vă relaxați, să beți un pahar de suc de fructe exotice, în compania celebrului călător – Robinson Crusoe.

Al doilea secret este capacitatea de a dubla fiecare câștig curent. Când următorul premiu este scăpat, butonul cu întrebarea se aprinde pe panoul de control al slotului: luați sau riscați?

Dacă jucătorul alege să riște, apasă acest buton, el deschide o nouă fereastră. În această fereastră, jucătorul va fi rugat să ghicească, pe ce parte va cădea moneda: vultur sau pajură? Pentru a face o selecție, urmați instrucțiunile liniei curente de pe ecran. Dacă ghicești corect, premiul tău actual se va dubla. În caz de eroare, acest premiu va fi pierdut, dar toate celelalte monede din casierie vor fi păstrate.

Puteți să nu fiți de acord cu jocul riscant, apoi premiul curent va fi adăugat la casieria dvs. Depinde doar de dorința dumneavoastră, alegeți un joc de risc sau nu.

Al treilea secret al insulei este posibilitatea unui joc automat. Făcând clic pe butonul: start automat, jucătorul își eliberează mâinile. Acum puteți bea în siguranță o ceașcă de cafea, urmărind cum computerul găsește în mod independent comori pe insulă și le adaugă la banca dvs. În acest mod, totul se întâmplă în conformitate cu complotul obișnuit, dar jocul nu se oprește pentru o rundă pentru dublare.

Pe panoul de control există butoane pentru selectarea liniilor de joc, mărimea pariului, modul de joc, activarea sunetului și altele. După un antrenament gratuit, înregistrați-vă, faceți un depozit, porniți jocul pentru moneda reală și mergeți în siguranță la pagina slotului Island slot machine.