1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 voturi, medie: 4.58 în afară de 5)
Loading...

Lord of the Ocean Deluxe slot povestește misterele formidabilului rege Poseidon și ale altor locuitori din adâncurile mării.

Sculpturi antice scufundate, corăbii, cufere cu comori, un portret al lui Poseidon însuși transmit atmosfera magică a adâncurilor marine. Coloana sonoră interesantă completează impresia, intrigă. O linie de poveste fascinantă și o grafică unică oferă o realitate fantastică pentru toată lumea. Dă impresia că nu te afli în spatele unui monitor din casa ta, ci la cârma unui submarin.

Jucătorul de adâncime în joc întâlnește în joc diferite personaje:

  • O frumoasă sirenă – 5, 40, 400, 2000;
  • O sculptură scufundată – 5, 30, 100, 750;
  • Regele lui Poseidon – WILD – 10, 100, 1000, 5000;
  • Simbolurile de cărți K, A – 5, 40, 150;
  • Q, J, 10 – 5, 25, 100;
  • Cuferele de pe navele scufundate – 5, 30, 100, 750;
  • Scatter – amuletă cu smaralde – 20, 200, 2000.

Amuleta cu smaralde este capabilă să înlocuiască alte imagini, mărind astfel mărimea premiilor și frecvența acestora. Un Scatter pornește un joc bonus, sub forma a 10 rotiri gratuite și bonusuri. Fiecare simbol aduce anumite premii, informațiile despre acestea sunt situate sub butonul “Paytable”.

Lord of the Ocean Deluxe slot funcționează în trei moduri: Demo, modul pe bani reali, automat.

Începătorii se pot scufunda în siguranță în adâncurile mărilor de emoție, fără riscuri financiare. Într-o imersiune gratuită funcționează o monedă virtuală. Jocul gratuit vă permite să explorați butoanele pad-ului de navigare, subtilitatea scufundării în adâncurile mării.

Înainte de a vă scufunda într-un joc pe bani reali, trebuie să alegeți numărul de linii active, din 10 posibile. Acest lucru poate fi făcut cu ajutorul a două butoane, sub forma de plus și minus. În mod similar, sunt luate ratele pentru o linie: de la 0,05 la 0,25 credite. Cinci tobe execută ascultător o tură după ce se apasă butonul “Start”.

Butonul “Autoplay” pornește tobele care vor începe să se învârtă independent.

Runda de risc

Butonul “Double” o pornește. În noua fereastră trebuie să ghiciți culoarea hărții, apoi câștigurile actuale se vor dubla.

Joc bonus

Atunci când trei simboluri scatter apar pe oricare dintre role, se lansează un joc bonus. Jocul bonus constă în faptul că există șansa de a face 15 rotiri gratuite, în timpul cărora este posibil să obțineți câteva amulete suplimentare.

Ratele maxime vă permit să găsiți cufere pe fundul mării, ciocănite până sus de comorile navelor scufundate și să primiți o mulțime de aur de la Neptun. Înregistrați-vă, faceți un depozit în cazinoul online preferat și găsiți lire sterline reale în aparatul de Lord of the Ocean Deluxe slot.