1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 voturi, medie: 4.49 în afară de 5)
Loading...

Sweet Life slot îți propune să faci cunoștință cu ursul neîndemânatic și să îl ajuți să obțină mierea care este asigurată de albine.

Procesul de joc de noroc aduce o mulțime de emoții pozitive, animația slotului și detaliile jocului sunt luminoase și bine desenate. Fața amuzantă a ursului și muzica grozavă întăresc impresia generală a basmului.

Câmpul de joc include 5 role cu 9 linii de plată. Interfața este foarte simplă și ușor de înțeles. Înainte de a începe, alegeți numărul de linii de plată active și faceți pariurile. Suma maximă a pariului este de 225 de credite (25 de credite pe linie de plată), în timp ce minimul este de doar 1 credit. Astfel, puteți juca Sweet Life slot chiar dacă posibilitățile dvs. financiare sunt modeste.

Igrosoft adaugă întotdeauna modul gratuit în sloturile sale. Modul gratuit vă ajută să învățați mai multe despre plusurile și minusurile slotului, valoarea simbolurilor și să estimați profitul posibil. De asemenea, puteți încerca să stăpâniți algoritmul combinațiilor. În modul gratuit, veți avea la dispoziție 1000 de credite în bankroll. Bineînțeles, nu le veți putea converti în bani reali (această funcție este dezactivată în modul demo).

După ce ați selectat numărul de linii de plată active și ați făcut pariurile, începeți jocul cu butonul “Start”. Ar trebui să obțineți trei sau mai multe simboluri identice pentru a câștiga, numărând de pe rola din stânga.

În cazul în care aveți întrebări, puteți apela la ajutor făcând clic pe butonul “Ajutor”. Astfel, se va deschide fereastra care descrie în detaliu regulile de joc.

Simboluri și câștiguri în jocul ca la Sweet Life slot

Strângerea mierii este o sarcină foarte dificilă. Cu toate acestea, aveți șansa de a o simplifica datorită simbolurilor Wild și Scatter. Smoker, care este Wild, poate înlocui orice alt simbol din joc. De exemplu, 2 Trifoi și Smoker creează o combinație câștigătoare.

Hive este un simbol Scatter. Este suficient să îl aveți undeva în câmpul de joc.

Iată regulile de plată și ratele de câștig pentru 3/4/5 simboluri la rând:

  • Logo-ul Sweet Life slot – cea mai valoroasă imagine – 200/1000/5000.
  • Fumătorul – 100/500/2000.
  • Baril de miere – 30/100/500.
  • Ursul – 20/50/200.
  • Stupul cu albine – 10/30/100.
  • Albină – 5/10/50.
  • Trifoi – cel mai slab simbol câștigător – 2/3/10.

Runda de risc

La fel ca multe alte jocuri de păcănele, Sweet Life slot poate deveni și mai dulce dacă îndrăznești să joci Runda de Risc. După fiecare învârtire reușită, puteți încerca să selectați o carte din patru, care ar trebui să fie mai mare decât cea a dealerului. Acest lucru vă va dubla câștigul.

Runda Bonus

Primiți o pictogramă cu trei scaune verzi pentru a debloca Runda Bonus. Eroul trebuie să deschidă stupii pentru a găsi fagurele cu miere și pentru a evita trucurile albinelor malefice. Fiecare stup ghicit îți va aduce pariul inițial înmulțit cu rata care este indicată deasupra stupului corespunzător.

Și asta nu este tot. Dacă reușești să deschizi toți stupii fără să te întâlnești cu albina, vei fi recompensat cu o rundă Super-Bonus. Aici, regulile sunt banale – trebuie doar să selectați unul dintre butoaiele cu miere. În funcție de alegerea ta, poți primi ca premiu între 50 și 500 de pariuri.