1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.52 în afară de 5)
Loading...

Lucky Lady’s Charm slot este primul simulator conceput exclusiv pentru publicul feminin.

Jocul este caracterizat de tonuri de culoare roz și de simboluri în stil feminin.

Lucky Lady’s Charm este un slot online tradițional, cu cinci role, rotiri gratuite și o funcție de joc de risc. Novomatic, dezvoltatorul slotului, a ales labele de iepure, potcoavele și monedele pentru a simboliza norocul.

În total, există nouă linii în joc. Jucătorii pot alege între 1, 3, 5, 7 sau 9 linii, apăsând butonul “Line”.

Butonul “Bet One” este folosit pentru a seta o sumă pariată, care poate fi de la 1 până la 100 de credite. Butonul “Bet Max” este prevăzut pentru a seta cu un singur clic pariurile maxime. După ce s-a decis asupra numărului de linii de plată și a sumei pariurilor, jucătorul trebuie doar să își încerce norocul și să declanșeze rotirea apăsând butonul “Start”. În acest slot, toate combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de pe rola cea mai din stânga.

Butonul “Automatic Start” inițiază un mod de joc automat. În acest caz, utilizatorul nu poate profita de funcția de dublare a premiilor; în schimb, toate câștigurile sunt adăugate imediat în contul său.

Simboluri și multiplicatori

Nu este surprinzător faptul că imaginea unei fete frumoase, însăși Lucky Lady, reprezintă un wild în acest joc. Cu portretul ei pe ecran, nu veți avea probleme cu formarea combinațiilor câștigătoare, deoarece poate înlocui orice alt simbol atunci când este necesar. În plus, suma câștigată cu ajutorul wild-ului se dublează automat.

Singura imagine pe care Lucky Lady nu o poate înlocui este o minge magică roz, care este un scatter în acest joc și care lansează rotiri gratuite. Atât wild-ul, cât și scatter-ul pot forma propriile combinații câștigătoare. 2, 3, 4 sau 5 simboluri Lucky Lady îi aduc jucătorului 10, 250, 2500 și respectiv 9000 de credite. Același număr de bile magice aduce 18, 45, 180 și, respectiv, 4500 de credite.

Există, de asemenea, simboluri precum cărți, o potcoavă, un trifoi, o gărgăriță, o labă de iepure și o monedă. Fiecărei imagini îi este atribuit multiplicatorul său specific.

Oportunități de joc de risc

Odată ce a apărut o combinație norocoasă, jucătorului i se oferă posibilitatea de a risca cu un joc de risc. Apăsarea butonului “Gamble” lansează aventura, în timp ce apăsarea butonului “Take Win” respinge oferta. Dacă utilizatorul reușește să ghicească culoarea primei cărți din pachet, valoarea premiului se dublează.

Funcția de rotiri gratuite

Jucătorul poate primi 15 rotiri gratuite cu condiția să existe minim 3 bile roz magice pe ecran, indiferent unde anume apar.

Verdict

Lucky Lady’s Charm slot este despre aventurile și provocările pe care cineva este dispus să le înfrunte atunci când încearcă să cucerească inima unei frumuseți. Cu toate acestea, jocul este adesea jucat și de bărbați. Acest lucru se datorează, probabil, faptului că aceștia speră să afle mai multe despre sufletul magic feminin din joc. În plus, jucătorii experimentați știu că pot nu numai să se bucure de timpul petrecut cu acest slot, ci și să atingă un premiu uriaș.

Un design grafic uimitor, comenzile la îndemână și coloana sonoră plăcută, combinate cu șanse mari de câștig, fac din Lucky Lady’s Charm slot o opțiune bună de petrecere a timpului liber pentru toată lumea.