1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.54 în afară de 5)
Loading...

Aces and Faces slot se adresează acelor fani ai jocurilor populare, care sunt deja familiarizați cu pokerul.

Un slot luminos și memorabil face posibilă petrecerea timpului liber nu numai în mod interesant, ci și cu beneficii. Veți putea să înțelegeți regulile Aces and Faces slot fără nicio dificultate.

O interpretare foarte interesantă și frumos concepută a pokerului,Aces and Faces slot, oferă tuturor celor care vin să lupte pentru dreptul de a avea un câștig mare prin colectarea tuturor aselor și cărților cu fețe posibile. Jocul implică un pachet de 50 de cărți, fără doi jokeri.

Chiar la începutul jocului, jucătorul trebuie să facă un pariu, după care începe distribuirea cărților. După ce jucătorul a scăpat anumite cărți, este important ca acesta să le fixeze pe acelea dintre ele care pot compune o combinație potențial câștigătoare. Restul cărților, de regulă, se schimbă.

În timpul jocului, puteți vedea tabelul special de plată, care arată combinațiile și coeficienții de plată. Mai jos se află cheile pentru controlul numărului de mâini și de monede care participă la joc în intervalul de la 1 la 5. În slot Aces and Faces există posibilitatea de a juca cu cinci seturi de cărți, fiecare dintre acestea putând aduce profit.

Panoul de control al procesului de joc include, de asemenea, o cheie “Hold”, cu ajutorul căreia vă ajută să fixați cărțile. Jocul este lansat făcând clic pe butonul “Deal”. După aceea, cinci cărți apar pe mâna principală situată în partea centrală a ecranului. După ce ați selectat și fixat cărțile necesare, trebuie să apăsați din nou tasta “Deal”. În acest caz, toate cărțile aflate și fixate în mâna principală sunt transferate.

Runda de risc

Câștigurile pot fi dublate dacă ghiciți corect culoarea cărții.

Joc gratuit

Toți jucătorii din majoritatea cazinourilor online dovedite au posibilitatea de a juca video poker video Ace and Faces absolut gratuit, fără a risca cu banii lor. În acest mod de joc, puteți nu numai să obțineți o mulțime de emoții pozitive, ci și să studiați cu atenție regulile, caracteristicile tehnice și specificul jocului.

În acest mod, jocul este gratuit pentru monede virtuale. Experiența vă va fi de folos atunci când veți juca în Aces and Faces slot pe bani reali.

Înregistrați-vă, depuneți în monedă reală și primiți câștiguri de top.