1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (13 voturi, medie: 4.77 în afară de 5)
Loading...

Gonzo’s Quest slot creat de NetEnt, îi trimite pe jucătorii online departe, în America de Sud, în căutarea comorilor aztecilor și mayașilor.

Crudul conchistador Gonzo (este o aluzie la celebrul Gonzalo Pizzaro) va descoperi secretul orașului pierdut El Dorado din trecut.

Complotul aparatului de păcănele Gonzo’s Quest se bazează pe evenimentele istorice reale care au avut loc în America din vremea lui Columb. Comorile fantastice ale mayașilor și aztecilor continuă să îngrijoreze mințile. Dacă vrei să riști, conchistadorul spaniol Gonzo te va asista în căutarea comorilor misterioase.

Designul Gonzo’s Quest slot este unul foarte neobișnuit. Puteți vedea 15 blocuri, care se încadrează în 3 rânduri de 5 coloane, în loc de role învârtite. Există 20 de linii de plată active pentru a juca. Atunci când blocurile formează combinația câștigătoare, acestea se vor prăbuși (așa-numita “Avalanche Reel”). Toate blocurile de susținere vor cădea, iar blocurile suplimentare se vor vărsa pentru a umple spațiul. În colțul din dreapta sus al ecranului există un contor de multiplicare. Acesta se poate schimba de la 1х la 2x, 3x și, în cele din urmă, la 5x. Funcția Free Fall este capabilă să crească multiplicatorul până la 15х! Astfel, puteți obține o grămadă de bani fără a vă angaja în runda bonus!

Gonzo’s Quest slot are o opțiune Auto Play. Faceți clic pe butonul “Auto” pentru a activa jocul automat. Apoi vă puteți odihni în timp ce continuați procesul de joc.

Cu ajutorul modului demo, puteți învăța în detaliu interfața, comenzile, regulile și setările slotului, ceea ce este foarte important pentru jucătorii amatori. 5000 de credite demo vă vor ajuta în practicarea Gonzo’s Quest slot. Dacă vedeți o cifră cu un plus care apare deasupra tuturor simbolurilor, nu faceți clic pe Start. Acesta va activa multiplicatorul și premiul tău va crește.

Dacă vedeți un semn de întrebare mare și galben pe unul dintre blocurile de piatră, fiți pregătiți pentru căderea pietrei și câștiguri uimitoare, deoarece este un simbol Wild. Acesta poate înlocui orice alt simbol din joc și poate crea combinații câștigătoare. Fiecare rotire reușită este însoțită de dansul amuzant al lui Gonzo.

Funcția Free Fall

3 simboluri Free Fall la rând deblochează modul Free Fall, care înseamnă 10 căderi gratuite (sau, în mod tradițional, rotiri gratuite). Aceste simboluri trebuie să apară succesiv, numărând din coloana din stânga. În timpul acestei runde bonus, multiplicatorii Avalanche cresc la 3x, 6x, 9x și 15x.

Câștigurile la Gonzo’s Quest slot îți vor aduce o mulțime de emoții pozitive, porții uriașe de adrenalină și bijuterii din aur ca bonus.

Cu toate acestea, puteți observa (chiar și jucând în modul demo) că cazinoul online are o frecvență aproape identică a câștigurilor atât la sumele de pariuri mici, cât și la cele mari. De aceea, este posibil să câștigi, chiar dacă suma depusă inițial este modestă.

Cu designul unic al jocului, animația excelentă și calitatea sunetului, Gonzo’s Quest slot va lăsa senzații luminoase după joc.