1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.58 în afară de 5)
Loading...

Flame Dancer Deluxe slot este o lume tropicală fantastică uimitoare, dezvoltată de Novomatic.

Acest joc ca la aparate te invită la o petrecere hawaiiană nebună. Acolo vei găsi fachiri, chitare, tobe bongo, erupții vulcanice și multe alte lucruri.

Există cinci role și douăzeci de linii de plată în Flame Dancer Deluxe slot. După cum probabil ați observat, este destul de standard pentru Novomatic. Pentru a începe această minunată aventură a jocurilor de noroc, faceți clic pe butonul “Start”.

Înainte de a juca pe bani reali, aruncați o privire mai atentă la joc jucând în versiunea demo. Vă va ajuta să înțelegeți regulile și să vă amintiți combinațiile câștigătoare și, bineînțeles, să vă elaborați propria strategie de joc. Cu toate acestea, poate, ești suficient de curajos pentru a-ți încerca norocul fără să joci gratuit. În acest caz, trebuie să vă înscrieți.

Regulile de joc ale Flame Dancer Deluxe slot sunt destul de ușor de înțeles. Îți va lua doar câteva minute pentru a le reține. De asemenea, puteți utiliza butonul de ajutor “Ajutor”. Acesta servește pentru a oferi jucătorilor toate informațiile detaliate despre combinațiile câștigătoare, care pot fi formate în acest slot. Acesta conține, de asemenea, informații despre jocul în sine.

Atunci când apare o combinație câștigătoare, jucătorul se bucură de o muzică festivă frumoasă și vede simboluri care se mișcă pe ecran. Jocul vă informează despre toate rezultatele.

Pariul tău este foarte important. Acesta influențează foarte mult sumele câștigătoare. În timp ce jucați versiunea demo, încercați diferite pariuri. Este mai bine să activați mai multe linii de plată. Se crede cu tărie că o astfel de strategie este cea mai de succes. După ce câștigați, vi se va oferi să vă dublați premiul. Asta implică un joc de risc. Desigur, puteți refuza această ofertă și doar să vă colectați banii.

Pariul maxim ajunge la 2000 de lire sterline. O altă opțiune frumoasă este un mod automat. Folosindu-l, ai ocazia să stai și să te relaxezi, urmărind rolei care se învârt și devenind mai bogat.

Simboluri în Flame Dancer Deluxe slot

Slotul are o interfață ușor de utilizat. Atmosfera din joc este exotică, toate obiectele sunt cu tematică hawaiană. Cocktailul, vulcanul, chitara, tobele bongo și alte câteva lucruri sunt folosite ca simboluri.

Se crede că focul este foarte important pentru hawaiieni. Pământul lor este un rezultat al erupției vulcanice, care este unul dintre cele mai impresionante fenomene. Acum există o mulțime de vulcani acolo. Unii dintre ei sunt încă activi.

Simbolul wild este un fakir, un dansator care respiră foc. Această pictogramă poate înlocui orice alt simbol în combinațiile câștigătoare. Iar trei astfel de pictograme vă acordă șapte rotiri gratuite.

De asemenea, scatter-ul vă poate oferi rotiri gratuite. Simbolurile nucă de cocos și chitară vă oferă până la 400 de monede. Simbolul vulcan vă poate acorda până la 2000 de monede, iar tobele vă oferă până la 750 de monede. Simbolurile literelor sunt mai puțin profitabile, dar totuși, vă pot aduce ceva. Cinci simboluri vulcan sunt una dintre cele mai norocoase combinații.

Joc de risc în Flame Dancer Deluxe slot

Cu siguranță nu va fi nevoie de mult efort pentru a aștepta să apară o combinație câștigătoare în acest joc.

Există un rundei de risc în acest slot. Dezvoltatorii vă oferă să vă dublați suma câștigată. Primești această ofertă imediat după ce a aterizat o combinație câștigătoare. Totul este destul de standard. Un jucător trebuie să ghicească culoarea unei cărți cu fața în jos. Dacă ghicește, își dublează premiul, dacă nu – îl pierde. După ce ați câștigat în jocul de risc, vi se va oferi să îl jucați din nou. Depinde de dumneavoastră. Aveți ocazia să vă dublați suma deja dublată.

Verdict

Jocul de păcănele este frumos conceput și are o atmosferă exotică impresionantă. Cu siguranță vei avea plăcerea de a juca în Flame Dancer Deluxe slot. A fost creat pentru a aduce oamenilor bucurie, bani și plăcere.