1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.49 în afară de 5)
Loading...

Ultra Hot Deluxe slot are doar 3 role, 5 linii, un design simplu și câștiguri mari.

Dezvoltatorii de la Novomatic au îmbunătățit jocul de la un aparat mecanic la unul electronic. Desenele clasice cu fructe au devenit luminoase, colorate, a existat posibilitatea de a dubla câștigurile și de a juca gratuit.

Avantajele clasicilor

Aparatele clasice s-au bucurat pe bună dreptate de o mare popularitate în rândul jucătorilor de toate vârstele. O interfață de joc simplă și reguli de joc accesibile permit oricărui nou-venit să încerce punctele forte ale acestui slot. Acest lucru servește ca un avantaj evident față de sloturile electronice mai noi și mai sofisticate.

Dacă ne uităm la principiul sloturilor, devine imediat clar că frecvența de formare a combinațiilor câștigătoare în acest slot va fi cu un ordin de mărime mai mare.

Simboluri de joc:

  • portocaliu;
  • cireșe;
  • lămâi;

În plus, pe role pot fi văzute simboluri suplimentare:

  • șapte;
  • stele;
  • bar;

Designul aparatului de joc este luminos și suculent.

Ultra Hot Deluxe slot la fel ca toate aparatele de joc clasice, este caracterizat de o simplitate elegantă. Nu există simboluri wild sau scatter pe această mașină.

Runda de risc

Frecvența combinațiilor câștigătoare la acest slot este destul de mare. Runda de risc este o opțiune care reprezintă o șansă pentru un jucător de a-și dubla câștigurile de la fiecare câștig. Pentru a activa runda de risc, apăsați butonul “Gamble”. În fața jucătorului se află o sarcină ușoară și fascinantă – să ghicească costumul și culoarea cărții.

Joc gratuit

La început, mulți oameni joacă gratuit și fără înregistrare. Această versiune a jocului vă oferă posibilitatea de a practica și de a învăța regulile jocului.

Atunci când treceți la versiunea reală a jocului, suma maximă a recompensei pe care o puteți obține pentru combinațiile de joc poate ajunge la 7500. Acest aparat de joc aparține categoriei “777”. Mai exact, aceste trei numere acționează ca cea mai profitabilă combinație din joc. O combinație de oricare trei fructe identice îi poate oferi jucătorului un coeficient dublu.

Pentru a juca pe bani reali, trebuie să completați formularul de înregistrare și să vă finanțați contul.

Regulile de bază ale jocului

Pariul minim care poate fi plasat pe Ultra Hot Deluxe slot este de 1 credit. Suma maximă este de 100. Numărul de linii de miză care pot fi pariate este constant.

De obicei, pentru un joc de succes și profitabil, există cinci linii pe trei role. În cazul în care intervalul de joc pe toate rolele umple un tip de fructe – acest lucru dublează câștigurile. Atunci când cad imagini X – rata crește de cinci ori, trei stele dau o creștere de 200 de ori, ei bine, trei șeptari fericiți – apoteoza jocului – va aduce o creștere de 1500 de ori.

După ce ați studiat toate caracteristicile Ultra Hot Deluxe slot, înregistrați-vă și faceți o depunere la cazinoul dvs. online preferat.