1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.48 în afară de 5)
Loading...

Deuces Wild slot este unul dintre jocurile populare care a atras mulți fani ai jocurilor de noroc datorită regulilor interesante și a șanselor mari de a obține premii în bani reali.

Se știe că, dacă există un joker în orice joc de cărți, șansele de câștig cresc, deoarece jokerul este capabil să înlocuiască orice altă carte. Din acest motiv, nu este surprinzător faptul că diferitele versiuni de pokeri cu joker sunt foarte populare printre fanii pokerului.

Deuces Wild slot nu a făcut excepție, iar acest joc poate fi găsit astăzi în aproape toate cazinourile online. Prin popularitate, Deuces Wild slot este comparat cu clasicul Jacks or Better. Secretul unei cereri atât de incredibile pentru această versiune de joc este legat de faptul că are patru jokeri, al căror rol este atribuit de deuces.

“Wild” deuces pot înlocui orice altă carte și oferă o oportunitate de a câștiga un premiu solid în bani. Puteți verifica acest lucru încercând să jucați gratuit slot Deuces Wild. Acest joc este foarte asemănător cu un slot obișnuit, dar majoritatea combinațiilor sunt preluate din poker. Un jucător trebuie să construiască un anumit set câștigător de 5 cărți de joc.

Cu toate acestea, în această versiune de joc nu orice set de cărți este câștigător. De exemplu, nu există niciun motiv să fii fericit cu o pereche de ași sau regi la prima mână. În Deuces Wild slot o pereche de 1 carte practic nu înseamnă nimic. Chiar și având 2 perechi de cărți nu există nicio garanție că veți câștiga.

Setul câștigător minim acceptabil este de 3 cărți identice. În acest caz, nu contează, dacă există un doi care îndeplinește rolul de joker. În orice caz, plata va fi calculată din raportul 1 la 1. Dacă un jucător dorește să obțină un premiu mai mare, atunci poate continua să crească rata. Acest lucru se face destul de ușor.

Pentru fiecare extragere puteți face de la 1 la 5 pariuri. Pentru 1 rată, plata este raportul deja menționat de 1 la 1, apoi pentru 5 rate, premiul este calculat din raportul 5 la 1.

Trebuie remarcat faptul că nu este nevoie să vorbim despre o flexibilitate ridicată a limitelor de pariere în Deuces Wild. Regulile jocului oferă doar cinci opțiuni pentru mărimea pariurilor, astfel încât este dificil să determinați singur dimensiunea cea mai profitabilă. O altă caracteristică distinctivă a Deuces Wild slot este modul bonus original.

Runda bonus este un joc standard pentru dublarea cu reguli obișnuite. În runda bonus, pariul obișnuit este înlocuit cu suma câștigătoare pe care ați obținut-o în rundele anterioare.

Jocul de dublare este foarte simplu și ușor de înțeles. Jucătorul trebuie să ghicească corect cartea, care, prin rangul său, va fi mai mare decât cea deja deschisă. Puteți alege dintre 4 cărți, dar toate sunt generate aleatoriu.

Seturile câștigătoare în  Deuces Wild slot sunt formate folosind un pachet de 52 de cărți, iar toate deuces, așa cum am menționat mai sus, sunt capabile să înlocuiască orice alte cărți de joc. Combinațiile câștigătoare în acest joc sunt considerate a fi astfel:

  • 3 (trips) – cel mai prost plătit set de 3 cărți de 1 rang;
  • Street – o combinație de 5 cărți consecutive diferite;
  • Culoare – o combinație de 5 cărți de aceeași culoare;
  • Full House – 3 cărți de un fel plus 2 cărți de celălalt fel;

4 – un set de 4 cărți de 1 rang;

  • Chintă de culoare este un set rar format din 5 cărți consecutive de o singură culoare. Iar cea mai mare carte nu trebuie să aibă un rang mai mare decât regele;
  • 5 cărți identice de același rang, dintre care 3 sunt înlocuite de doi “wild”;
  • Wild Royal Flush – 5 cărți consecutive de o singură culoare, de la 10 la As. Una dintre cărți trebuie să fie înlocuită cu un doi;
  • 4 doiari – unul dintre cele mai bine plătite seturi;
  • Royal flush – un set rar de 5 cărți consecutive de o culoare de la 10 la As (fără doiari). Este cel mai profitabil set.