1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.52 în afară de 5)
Loading...

Lucky Rose Deluxe slot este o șansă unică de a vizita o adevărată tabără de țigani și de a asista la ritualuri țigănești misterioase.

La urma urmei, toată lumea vrea să știe ce îi așteaptă în viitorul apropiat. Și cine este primul care vă vine în minte, atunci când vă gândiți să preziceți viitorul? Bineînțeles, sunt țiganii, care au fost întotdeauna cunoscuți pentru previziunea lor. Prezicerea norocului pentru ei este absolut naturală, iar stilul lor de viață, plin de călătorii și culori, stârnește cu adevărat imaginația. Gândiți-vă doar la cântece inimoase acompaniate de o chitară, la focuri de noapte, la fustele plutitoare ale fetelor dansatoare cu ochi de foc. Toate acestea sunt exact ceea ce reprezintă jocul de păcănele Lucky Rose Deluxe.

Acest popor este înconjurat de aureola de romantism și mistere. Și se pare că Lucky Rose Deluxe slot se află sub farmecul țigănesc. După cum vă amintiți, nimeni nu a putut rezista farmecelor lui Esmeralda din romanul lui Hugo – nici Quasimodo, nici preotul. Acest slot machine vă va atrage în același mod imediat după ce veți face cunoștință cu el.

Din punct de vedere tehnic, Lucky Rose Deluxe slot este un slot online obișnuit, cu cinci role și zece linii de plată. Puteți alege numărul de linii active de la 1 la 10. Mărimea pariului poate varia de la 1 la 200 de credite. Iar modul gratuit permite să jucați cu bani virtuali și, prin urmare, să faceți tot timpul pariuri maxime fără riscuri.

Puteți activa rolele cu ajutorul butonului Start, care activează o rotire cu setările curente. Iar dacă alegeți modul Autoplay, rolele se vor învârti din nou și din nou cu aceleași setări prestabilite.

Bineînțeles, trebuie să cunoașteți combinațiile câștigătoare pentru un joc de succes. Informațiile despre acestea sunt disponibile în secțiunea Paytable. De asemenea, puteți afla și alte reguli de joc făcând clic pe butonul Mai multe informații. În ceea ce privește în mod specific combinațiile câștigătoare, cea mai scumpă este de 5 imagini ale unei frumuseți țigănești într-o linie. Acestea îl vor recompensa pe jucător cu 4000 de credite deodată.

Riscați și câștigați cu Lucky Rose Deluxe slot

Este demn de remarcat faptul că după fiecare combinație premiantă ai șansa de a dubla câștigul. Această șansă se numește joc de risc și, în principiu, constă în ghicirea culorii unei culori a suitei de cărți – dacă o numești pe cea corectă, premiul tău va fi dublat. Bineînțeles, puteți să fiți în siguranță și să opriți jocul de risc în orice moment pentru a vă salva premiul.

Douăsprezece rotiri – un cadou magic al Lucky Rose Deluxe slot

Simbolul Wild al jocului, care poate înlocui orice alt simbol, este un glob de cristal magic. Scopul său este de a spori combinațiile de premii. Interesant este că această minge magică poate apărea doar pe liniile de plată cu numere impare. Dacă ești suficient de norocos, vei primi 12 rotiri gratuite, ceea ce îți va crește considerabil șansele de câștig. Înainte de fiecare rotire, frumoasa țigancă se va uita în globul de cristal și vă va numi trei simboluri magice. Oricare dintre aceste simboluri va fi plasat pe întreaga rolă, creând un număr mai mare de combinații câștigătoare.

După cum puteți vedea, acest aparat de jocuri de noroc vă oferă un număr mare de șanse. Grafica sa originală și misterioasă de înaltă calitate este un alt avantaj în comparație cu alte sloturi. Iar estetica țigănească îl face deosebit de fermecător, creând o experiență de joc de neuitat. Toate acestea vă vor face să doriți să jucați acest slot din nou și din nou, cu siguranță.

Încearcă-ți norocul la Lucky Rose Deluxe slot și cu siguranță te vei bucura de el și, dacă ești suficient de norocos, vei câștiga niște bani buni în plus.