1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.50 în afară de 5)
Loading...

Magic Forest slot te cheamă într-o pădurice magică, unde trăiesc spiriduși și vrăjitori, gata să îți dezvăluie secretele și să îți ofere comori.

Jocul este dedicat locuitorilor din pădurea magică. Are o structură standard pentru multe sloturi: cinci role, douăzeci de linii de joc și trei rânduri de imagini. Regulile de joc și coeficienții pentru calcularea câștigurilor pot fi găsite în secțiunea de sub butonul “Ajutor” din interfață. Pentru a forma o combinație câștigătoare, aveți nevoie de cel puțin două imagini identice pe linia activă. Caracterele sunt numărate de la stânga la dreapta.

Slotul video este realizat cu ajutorul unei grafice și animații de înaltă calitate. Fundalul ecranului prezintă copacii unei păduri magice, ciuperci de zână, pungi cu monede de aur, un gândac magic și o ceață cu licurici. Jocul este însoțit de o muzică plăcută și de sunetele naturii.

Poți juca la jocul ca la Magic Forest slot plasând pe linie de la 0,01 la 50 de credite, iar pariul maxim este de 1000 de credite. Înălțimea pariului este tastată făcând clic pe butonul “Rate”.

Simbolurile și ratele de plată ale slot Magic Forest:

  • Nouă este estimat la 2, 5, 20, 100 de pariuri pe linie;
  • Q, J, 10 – 5, 20, 100;
  • A, K – 10, 50, 150.
  • Potcoava va oferi 15, 75, 250 de pariuri.
  • Amuleta magică este de 20, 100, 500.
  • Unicornul și Vulturul magic sunt marcate de coeficienții 2, 25, 200, 1000.
  • Frumoasa magică are coeficienții 5, 200, 1000, 5000, înlocuiește toate simbolurile cu excepția Scatter.

Vrăjitorul Pădurii, care joacă rolul semnului scatter, oferă multiplicatori 2, 5, 20, 100. Trei sau mai mulți Vrăjitori includ rotirea a 15 rotiri gratuite ale tobelor. Jocul pe rotiri bonus se bazează pe ultimul pariu făcut de jucător și pe aceleași linii.

Un unicorn fabulos reprezintă simbolul wild în aparatul de jocuri de noroc Magic Forest. Dacă linia de joc este umplută cu cinci simboluri wild, atunci pariul pe aceasta este mărit de 9000 de ori.

Runda de risc

Pentru a dubla pariul, trebuie să ghicești culoarea cărții răsturnate. În acest caz, probabilitatea unei creșteri duble este de 50%, ceea ce este foarte atractiv. Pentru înmulțirea de patru ori, este necesar să ghiciți culoarea. Răspunsul corect este o probabilitate de 25%.

Pentru comoditate, există o opțiune de redare automată, când tobele se rotesc fără a apăsa tasta “Start”. Aceasta are loc în funcție de ratele și liniile pe care le specifică utilizatorul și se oprește atunci când combinația câștigătoare este abandonată.

Interfața mașinii de păcănele Magic Forest are mai multe butoane, cu numele, funcțiile corespunzătoare: “Start”, “Autoplay”, “Ajutor”. În ferestrele semnate este afișat contul: “Bet”, “Maximum bet”, “Lines”.

Jocul de păcănele Magic Forest slot are un complot fascinant vă permite să începeți imediat să vânați comorile din legendele irlandeze.