1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.51 în afară de 5)
Loading...

Sevens Wild slot este o versiune unică de video poker cu patru jokeri, care ocupă în mod fiabil primele poziții.

Acest video poker combină noile caracteristici cu designul clasic. Pe ecranul de joc se află un tabel cu combinații plătibile. Aceasta ajută în timpul luptei. Acest slot arată mai mult ca un joc pe calculator decât ca un video poker clasic.

La fel ca în majoritatea emulatoarelor similare, pe terenul de joc al video pokerului Wild Seven este reprezentată o mână, formată din cinci cărți.

Sevens Wild slot este destul de simplu, pentru că folosește regulile standard pentru combinațiile de poker. În plus, simulatorul însuși face în mod regulat sfaturi pentru jucători. În ciuda acestui fapt, jucătorii ar trebui să acorde atenție următoarelor caracteristici ale pokerului video:

  • după prima rotație, jucătorii pot renunța la orice număr de cărți;
  • combinația minimă plătibilă este de trei cărți de valoare identică, iar cea maximă – flash regal;
  • cel mai mare raport de plată este disponibil în combinațiile care includ șeptari.

Butonul “HOLD” va bloca cartea și o va lăsa în joc pentru exact o rundă. Acest mecanism și principiul jocului este destul de simplu și testat în timp.

Momentul cheie în jocul la acest slot sunt simbolurile de șeptari cu premii. Acestea trebuie să fie prinse în primul rând, colectând combinații.

Cu cât este mai veche valoarea nominală a cărților, variația de combinații, cu atât este mai plătit câștigul. Caracteristicile suplimentare ale jocului sunt formarea de combinații cu șapte.

Modul demonstrativ în slot Sevens Wild

Pentru a studia secvența de formare a combinațiilor și pentru a învăța natura generală a jocului, pentru început merită să încercați un joc gratuit.

Puteți să vă îmbunătățiți calitativ jocul, să dezvoltați metode și strategii pentru fiecare distribuție și, în același timp, să dezvoltați o disciplină și să strângeți cunoștințele matematice.

Un avantaj important cu un joc gratuit va fi faptul că puteți economisi în mod semnificativ investiția dvs. Antrenamentul regulat în modul demo cu aparatul de Sevens Wild slot vă îmbunătățește jocul.

În Sevens Wild slot nu există jocuri bonus suplimentare și un jackpot progresiv.

Runda riscantă

Să alegem cartea. Dacă cartea pe care faceți clic este mai mare decât rangul cărții dealerului, veți dubla premiul. Utilizatorul trebuie să își calculeze sobru puterea, aplicând astfel legile matematicii, statisticii și să combine toate acestea cu logica.

Sevens Wild slot este un video poker unic și interesant, care vă va atrage cu siguranță atenția.