1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.49 în afară de 5)
Loading...

Tens or Better slot este una dintre versiunile de video poker dezvoltat și lansat de celebrul producător de software pentru jocuri de noroc de divertisment – compania Microgaming.

După regulile sale, pokerul este un joc foarte interesant și ușor de înțeles. Acesta le oferă jucătorilor posibilitatea nu numai de a se odihni de grijile cotidiene, ci și de a-și testa norocul, încercând să câștige premii mari în bani.

Mulți fani ai pokerului convențional au migrat pe internet și și-au îndreptat atenția către video poker, care este mult mai convenabil și confortabil pentru jucătorii moderni. Astăzi este aproape imposibil să ne imaginăm vreun cazinou online bun fără acest tip de divertisment.

Designul Tens or Better slot nu este deosebit de luminos, dar are și avantajele sale – jucătorul nu se distrage în timpul jocului, iar ochii săi nu sunt iritați de abundența deciziilor emoționale de culoare. Același lucru este valabil și pentru acompaniamentul sonor, care formează atmosfera jocului.

Acest slot oferă doar o singură fereastră, în care toate elementele de control sunt plasate corect. Jumătate din fereastră este ocupată de un tabel cu indicarea combinațiilor câștigătoare posibile și a valorilor plăților pentru acestea.

Sub masă, dezvoltatorii au plasat partea principală a jocului – cinci cărți de cărți răsturnate cu susul în jos. Atunci când faceți clic pe butonul corespunzător, cărțile sunt răsturnate, formând diverse combinații. Există un fel de poker clasic, astfel încât începătorii pot înțelege cu ușurință procesul de joc, regulile și pot simți adevărata emoție.

Tens or Better slot oferă nouă moduri cu unele variații, aducând o recompensă reală în bani. Cea mai bine plătită combinație este considerată “Flash Royal”, după formarea căreia este posibilă creșterea curajoasă a pariurilor, având în vedere faptul că este pur și simplu imposibil de pierdut. Această combinație îl va ajuta pe utilizator să crească pariul până la 500 de ori.

Combinațiile de “Square” și “Straight Flush” aduc, de asemenea, un venit bun sub formă de 25 și, respectiv, 50 de plăți. Four of a Kind – patru cărți.

Straight Flush – este vorba de 5 cărți de aceeași culoare, dispuse în serie. De șase ori se înmulțește pariul combinației “Full House”.

“Flush” are o valoare de 5 monede, iar această combinație de cinci cărți de aceeași culoare se formează indiferent de rang.

Combinațiile “Street”, “Two Pairs” sunt plătite în sume mai mici – de la 2 la 4 monede. Completați setul de combinații câștigătoare posibile la slot Tens or Better, format dintr-o pereche de cărți identice, începând cu o duzină.

Plățile în această mașină sunt calculate în conformitate cu tabelul de combinații câștigătoare, prin înmulțirea pariului inițial cu coeficientul unei anumite combinații.

Jocul implică un pachet standard de 52 de cărți, care trebuie amestecat înainte de fiecare distribuire. Cărțile sunt amestecate cu grijă după fiecare rundă. Pentru jucător, înainte de deschiderea cărților, este necesar să determine valoarea monedei cu ajutorul unor chei speciale. În plus, trebuie să rezolvați problema prin numărul de monede, care va fi de o importanță primordială în determinarea valorii pariului și a plății. Cărțile sunt împărțite făcând clic pe butonul “Deal”. După ce ați fixat cărțile, le puteți înlocui pe cele rămase cu ajutorul butonului “Draw”.

Runda de risc

Fixarea cărților se realizează direct făcând clic pe ele. După fiecare combinație colectată cu succes, jucătorul are posibilitatea de a-și dubla câștigurile. Pentru aceasta, într-o rundă suplimentară, trebuie să specificați din 4 cărți una care va fi “mai veche” deja deschisă. O încercare reușită va crește câștigurile.

Aparatul de păcănele Tens or Better le permite jucătorilor să se bucure de jocul lor de cărți online preferat și să lupte pentru premii mari în bani.